Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Dell asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
A mai nap lefagyott a ZenPad 7-es tablet, es csak a kepet adta + zugott. Kb. 20-30 masodpercig kellett benyomva tartanom a be/kikapcsolo gombot, mire ki is kapcsolt. Majd kiderult, hogy az akku volt gyenge, es lemerult (nem vagyok benne biztos), de ez igy normalis? Mar mint, hogy igy fagyott ki es zugott is? Asszonyka nagyon megijedt, mivel 1 hetes meg csak es mar ilyet csinalt. Plusz volt mar, hogy magatol ujraindult, szoval elegge tanacstalan vagyok. Nekem ez nem tunik normalisnak...
Szoval tudnatok mondani par dolgot ezzel kapcsolatban?Elore is koszi!
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Mennyi kulonbseg van az Asus ZenPad 7.0 Z370C es az Asus ZenPad 8.0 Z380C tipusok kozott.
Most nem a kepatlo es egyeb hardveres dolgokra gondolok.
Ertem itt az android verzioszamot. Ugye a 7-es 4.4, a 8-as meg 5.0. Kesobb lehet-e ezzel nemi problema? Vagy ezekre is jon frissites? Megeri-e a felarat a 8-as valtozat?Udv Skilly
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vasarlas elott vagyunk.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 7"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - jatek/netezes
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? - max. 50e FtHa lehetne esetleg szint is valasztani, akkor feher kell.
Baratnom kerese!!!
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest