-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
üdv
Van egy ősidőkből származó tabletem (GoClever TAB I71).
Sikerült kinyírni a rendszert (voltmar ilyen XD) szeretném behozni a menüt ahol lehet indításkor hard resetet csinálni csak elfelejtetem mit is kell nyomni és sehol se találom már a leírást ... valaki tudja melyik gombot kell nyomni ? -
L4CI2
aktív tag
válasz
cidalain #64702 üzenetére
üdv
ez a BF most minden webáruháznál lesz ?
és ez az acer/Wayteq megbízható darabok bírják a strapát ?most lehet bődületes baromságot fogok kérdezni sorry : ezeken rendes Google play áruház van nem valami saját mokolt ( tehát lehet telepíteni mindent egyszerűen a google play-böl )
-
L4CI2
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #64686 üzenetére
szia
köszi hogy segítesz
a 25k árral nem lenne gond de se nem fehér / nincs elöl hátul kamera (tudom ennek nem kéne számítaniade kislánynak számít ) nincs valami ami jobban hasonlít külső elképzeléshez ?
pl ez -
L4CI2
aktív tag
üdv
írnátok valami nem felrobanos tabletet olcsón
?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7, lehetőleg fehér színű elöl hatul kamerával
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? gondolom 15k-bol csak használt van.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) jaték: Angry Birds pár ilyen koca game, internetes stream nézés , facebook és társai chat
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj. 15000 FtEgy kislánylak lenne azért is írtam hogy ne olyan legyen ami széthullik egyből
bar nem tudom mi jön ki 15k-bol. Gondolom hogy gari legyen rajta meg felejtős ebbe az árkategóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest