-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sürgősen tanácsot szeretnék kérni a következőben:Most vettem használtan egy Asus EEE Pad Transformert (1-es széria):
- rootolva volt, 3.2.1-es rendszerrel, de így nem látta az új ICS frissítést, meg garancia sincs, szóval unrootolni akartam ez alapján: [link]
- CMW mód volt rajta, így én ezen keresztül ráraktam az eredeti ROM-ot és igyekeztem minden visszaállítani
- reboot. azóta nem megy a gép, most az EEE Pad logónál állok, ha kikapcsolom, visszakapcsol, volume down plusz power gombbal recovery módba lépés esetén pedig sárga háromszög benne felkiáltójellel.
Köszönöm! Ma jó lenne megoldani! Sajnos szegedi vagyok, gondolom sokan nincsenek erre, szóval hátha van tanácsotok!
Ha van tanács, kérlek PÜ-ben írjátok meg!Köszönöm szépen! Zs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest