Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sürgősen tanácsot szeretnék kérni a következőben:Most vettem használtan egy Asus EEE Pad Transformert (1-es széria):
- rootolva volt, 3.2.1-es rendszerrel, de így nem látta az új ICS frissítést, meg garancia sincs, szóval unrootolni akartam ez alapján: [link]
- CMW mód volt rajta, így én ezen keresztül ráraktam az eredeti ROM-ot és igyekeztem minden visszaállítani
- reboot. azóta nem megy a gép, most az EEE Pad logónál állok, ha kikapcsolom, visszakapcsol, volume down plusz power gombbal recovery módba lépés esetén pedig sárga háromszög benne felkiáltójellel.
Köszönöm! Ma jó lenne megoldani! Sajnos szegedi vagyok, gondolom sokan nincsenek erre, szóval hátha van tanácsotok!
Ha van tanács, kérlek PÜ-ben írjátok meg!Köszönöm szépen! Zs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX