- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace
tag
válasz
laszlohu #45913 üzenetére
Az van, hogy TÉNYLEG a Chrome 31-es verziója miatt indult újra. Amint kilőttem a memóriából a Chrome-ot (merthogy az MINDIG benne van, még akkor is ha restartolt a tablet, tehát ahogy elindul a tablet automatikusan berakja a Chrome-ot a memóriába), szóval ahogy kilőttem és letiltottam, soha többet nem indult újra most már 30 órája megy a tablet, korábban pedig maximum néhány óránként újraindult, amikor nem nyúltunk hozzá. Még jó, hogy megírtad ezt, mert nem gondoltam volna, hogy ez a szar app okozhat ilyet én meg vittem volna gariztatni a hibátlan tabletet, ami amúgy nagyon jó kis darab... Köszi mégegyszer a tippet!
-
wallace
tag
Újítottam az asszonynak karácsonyra egy Ideapad A3000, miután nekem nagyon kellemes tapasztalataim vannak az Ideapad S6000-el. Viszont, az A3000-es olyan tüneteket produkál, hogy idle állapotban újraindul van hogy 10 percenként és van hogy pár óránként. Nem hiszem, hogy ez feature lenne, inkább bug, mert az S6000-es soha nem csinált ilyet. Más is tapasztalt ilyet? Dobjam vissza gariba? (Egyébként telenyomoros tablet)
-
wallace
tag
válasz
a.t.t.i. #44570 üzenetére
Nekem Lenovo S6000-H 3G és 32 GB-os van, pár hete vettem és nagyon szeretem. Egy Motorola Xoom-ot váltott, nekem fontos volt a 3G és hogy az üzemidő ne legyen sokkal rosszabb a Motorolánál(ami legendásan jó volt üzemidőben), ezt sikerül is hoznia, nem egy iPad, de androidos vonalon, szerintem az élmezőnyben van és lehet tölteni USB-n keresztül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged