-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
-
válasz
minilego #89863 üzenetére
Sok sikert kívánok a tablethez, vsz nem lesz vele gond. A nokia melletti érvem csak amiatt hangoztattam, mert anno volt szerencsém egy honosított (myaudio) tabletet használni, ami egy kínai dzsunka oem gyártó nevesített alkotása volt. Akkor megfogadtam, ha nincs túl nagy ár difi, inkább A brand terméket veszek, ajánlok.
-
cidalain
veterán
-
-
borbar
tag
válasz
minilego #89853 üzenetére
Szervusz!
Black Friday akcióban itt is többen vettem M40 Pro-t vagy Plust.
Érdemes mindkét(-három) Teclast shopot "bekövetni", mert pár napon belül "különleges" kuponokat fognak küldeni. Bár ahogy nézem most egyébként is Superdeal ez az M40 Pro.
A Teclast Europe Online Store-nál érdemes EUR-ban fizetned (egyébként az Alin alapból USD-ban), és minél több kupont, promo kódot levadásznod. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest