-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
válasz
nobela #52293 üzenetére
gabe_ bemutató alapján
(A megjelenítés menüben beállítható a HDMI kimenet felbontása is) Ez a funkció is rendben működik. A youtuberól letöltött 1080p videó sem akadozott. -
Lovi24
senior tag
válasz
nobela #52240 üzenetére
Sok eszközön egyáltalán nincs megosztva a belső tárhely (pl Moto X-emen sem). Viszont Pipo P4-en is meg is meg van osztva,csak itt 2gb. Azonban erre már van pár főzött rom,ahol én szabhatom meg mekkora legyen a partíciók mérete. 2 gb már elég,az 1 gb -ot nem értem. Mármint azt,hogy miért hagyták ennyire kevésre.
-
khalox
őstag
válasz
nobela #52178 üzenetére
A dolgok jelen állása szerint az újabb nem mindig jobb.
A gyártó csak követte az ajánlást, amit a Google a 4.4-gyel elképzelt. No, neked is van egy elképzelésed, hogy mire és hogyan is használnád az eszközt, nekik is, és a kettő nem nagyon fedi egymást. A mit sem sejtő felhasználó pedig szépen besétált a csapdába.
Marad a root utáni mókolás - ha ez lehetséges.Bár ez Android, de mégis a JAILBREAK szó jut eszembe, hogy mennyire is fedi a valóságot. De ezt hagyjuk, hogy szerintem egy összetákolt f*s, az nem ide tartozik.
-
nextman
aktív tag
válasz
nobela #52128 üzenetére
Szia, nem ismerem ezt a tabletet, de itt valami fogalmi zavar lehet a hatterben.
A RAM az a futas kozben hasznalt memoria, oda nem tudsz semmit telepiteni.
Ez az, ahova futas kozben betoltodnek a programok, de hattertarnak ez nem hasznalhato.Ami hattertarnak hasznalhato az a 8 GB, ezt persze nem tudom, hogy oszlik el.
-
khalox
őstag
válasz
nobela #52128 üzenetére
No igen... ezzel szívnak a Wayteq xTab 7x tulajok is a másik topicban.
A megoldás úgy tűnik, a root + link2Sd alkalmazás, mókolás. Vagy: a rendszer teljes átparticionálása, hogy az alkalmazások számára használható terület minél nagyobb legyen.
Ha van külső SD kártya, akkor az utóbbira nem lesz nagyon szükség, de az előbbire mindenképp. -
tjb007
nagyúr
válasz
nobela #51968 üzenetére
Nem csak két felé van osztva, több partíció is van (pl. system, cache stb.), csak a felhasználók számára nem láthatóak és nem hozzáférhetőek.
Az az 1GB lesz a data partíció, oda települnek az alkalmazások, az a 4GB (aminek többnek kéne lennie, ha 8GB-ró van szó) meg a szabadon felhasználható tárhely (illetve az alkalmazások ide helyezik a működésükhöz szükséges kiegészítő fájlokat), ami feltehetően SD kártyaként funkcionál.
Annyit tudsz tenni, hogy azokat az alkalmazásokat áthelyezed az belő SD kártyára, amik ezt lehetővé teszik.Amúgy egészen pontosan mely modellekről van szó ?
(#51971) Bass
Akkor lesz majd frissíthető, ha a gyártó kiadta rá a 4.4 frissítést, de ez még nem történt meg.
OTA módon történik a frissítés, nincs külső alkalmazás.(#51973) Kar07
(#51975) coolpet
Az elsőt.
(#51976) Pampers
Nexus 7
(#51977) mulatosdj
LG G Pad 7.0, WayteQ xTAB-7X Quad
-
Lovi24
senior tag
válasz
nobela #51944 üzenetére
Nekem is volt egy pár alkalmazás ( most hirtelen a Mindig Tv jut eszembe csak) a tabletemen (pipo p4) ,amit nem tudtam letölteni play-ről,mert kompatibilitási problémát írt ki. Tudom,hogy nem a legjobb megoldás,de átküldtem a telóról az apk-t és tökéletesen működik rajta.
-
NoMagix
addikt
válasz
nobela #49227 üzenetére
Nem rossz, de szerintem az Alcatel HD 8-as jobb, erősebb akku, jobb soc, igaz ebben csak 4.1-es android van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged