Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Jelenleg nincs más lehetőség, újra kell inditanom. Reménykedtem, hogy valamilyen memória művelettel egyszerűen gyorsan lehet alapállapotba hozni valamit ami miatt nem megy a video lejátszás, de nem sikerült megoldást találni. Írtam az Alldocube supportnak, de persze mondtak néhány alap dolgot, ami semmit sem okozott, wipe cache meg adattörlés de erre semmi sem történik, csak az újraindítás javítja meg. Igazából még azt sem tudom mi az ami előidézni, tudatosan kéne egyféle forrást használni addig amíg a jelenség nem jön meg. De kb. 3 óra kell hozzá vegyes használattal, FB, youtube, netflix, Chrome amikor egyszercsak már lejátszás helyett a homokórázás jön, és onnantól nincs más illetve semmi próbálkozás nem használt, hogy újraindítás nélkül megjavuljon. 2-3 perc nem a világ tudom, inkább csak a kiváncsiság miatt keresem a megoldást. A legújabb firmware-t flasheltem rá, de ugyanaz a jelenség az újjal is mint a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Formula-1
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX