- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
cidalain #91784 üzenetére
Jelenleg nincs más lehetőség, újra kell inditanom. Reménykedtem, hogy valamilyen memória művelettel egyszerűen gyorsan lehet alapállapotba hozni valamit ami miatt nem megy a video lejátszás, de nem sikerült megoldást találni. Írtam az Alldocube supportnak, de persze mondtak néhány alap dolgot, ami semmit sem okozott, wipe cache meg adattörlés de erre semmi sem történik, csak az újraindítás javítja meg. Igazából még azt sem tudom mi az ami előidézni, tudatosan kéne egyféle forrást használni addig amíg a jelenség nem jön meg. De kb. 3 óra kell hozzá vegyes használattal, FB, youtube, netflix, Chrome amikor egyszercsak már lejátszás helyett a homokórázás jön, és onnantól nincs más illetve semmi próbálkozás nem használt, hogy újraindítás nélkül megjavuljon. 2-3 perc nem a világ tudom, inkább csak a kiváncsiság miatt keresem a megoldást. A legújabb firmware-t flasheltem rá, de ugyanaz a jelenség az újjal is mint a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest