-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz
bostone #89664 üzenetére
Megnézegettem őket MM-ben. Sajnos egymás mellé nem tudtam rakni őket (bár csak iPad 10 volt), de talán nem zavaró a 4:3. Viszont ami az iPad ellen szól még az, hogy a telefonos játékok elmentett állásai azok ugye Google közeg. Tehát lehet mégis Android fronton kellene maradnom.
Ebben az esetben van olyan tablet ami nem túlárazott cucc, jó ár-érték arányú, évekig támogatott és erős proci, 3,5 jack van rajta? Vagy ez az álom kategória?
-
Somatom
veterán
válasz
bostone #89664 üzenetére
Sokféle matek van. Drága volt a tabom, de nincs szükségem PC -re, laptopra, nincs otthon külön TV előfizetésem és a tab előtt vásárolt flagship telómat, most elég egy közepesre cserélnem, egy mostani flagship árának feléért. Nyilván ez felhasználói módtól függ, de úgy érzem, hogy nekem jó bíznisz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged