- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85380 üzenetére
A feladathoz kell választani az eszközt. Sztem az S7 csak "spéci" igényekhez nem overkill. Egy S6 lite, vagy az új S7 FE is bőven elég általános felhasználásra. Csak nem szabad elvárni, hogy egy most kifutó, középkategóriás tablet öt év múlva is gördülékeny legyen.
Kíváncsi leszek, hogy a Huawei mi újat tud mutatni. Részemről csak tech érdeklődés, mert a Google egyes alkalmazásait aktívan használom. Sztem a Samsung ökoszisztéma is nagyon jó. TV -m, telóm, tabom van tőlük és remekül együtt tudnak működni. Az az igazság, hogy még fel sem tudtam tárni a lehetőségeket, csak a felszínt karcolgatom. Szvsz. a Samsung jelenleg a leginnovatívabb Androidos gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest