Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt7981
tag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Nekem van/volt mindkettő. Szerintem attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Ugye az összes ipad 4:3 arányú, míg az androidos tabletek 16:9 vagy 16:10.
Tehát ha sokat filmeznél/youtubeoznál, akkor kizárólag android szerintem. Ezenkívül ha számít az ár, akkor szintén android. Nem csak a készülékár miatt, hanem ipadra ugye mindent meg kell venni, míg androidra léteznek egyéb lehetőségek is. Ráadásul rengeteg olyan program van, ami androidra ingyenes vagy reklámos, míg ipadra fizetős.Az ipad előnye viszont, hogy hardveresen sokkal erősebb, később avul el, a szoftver is sokkal tovább támogatott, gyorsan és rendszeresen megjönnek a frissítések. A programok minősége is jobb, látszik, hogy foglalkoznak a táblagépre való optimalizálással, nem csak a telefonos verziót nagyítják fel, mint az androidnál.
Amúgy azzal vitatkoznék, hogy az ipadek lényegesen drágábbak lennének, ha a szintjén lévő androidossal hasonlítod össze, akkor kb egy árban vannak. (A friss ipad air 4 ugyanúgy 200-250, mint a galaxy tab s7. Ipad pro ugyanúgy 300-350 mint az s7 plus)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX