- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom #80940 üzenetére
De mint írtam, nekem a telefonomon még kihajthatós tok sincs, csak egy sima szilikontokban van maximum. Még hajszálkarc sincs rajta, a szövet nem fogja karcolni ezeket a kemény üvegeket. Egyszerűen csak oda kell figyelni, hogy az adott zsebben más ne legyen. Bár mondjuk ha lenne rajta hajszálkarc az sem érdekelne, van olyan aki ezt nézegeti?
Ezt az egész fólia hisztériát én egyébként soha sem értettem. Mindenki a későbbi eladás miatt vigyáz rá, hogy két év múlva se legyen rajta semmi sem? Azért tapogassak én egy hülye fóliát végig, hogy a későbbi tulaj kapjon egy karcmentes telefont? Na ne...
Vagy azért, hogy 2-3 év múlva is legyen egy olyan teljesen karcmentes telefonom ami hardveresen már elavultnak számít?
Sokan ugye azért is vesznek meg egy adott telefont, mert nagyon tetszik nekik külsőre-formára a készülék. Aztán fogják és mindenfélébe beleteszik, így magából a telefon külső szépségéből meg már semmit sem élveznek. Tudom, ott van az, hogy mi van akkor ha leesik. Persze, ez benne van. De akkor repülőre se üljünk, mert bármikor lezuhanhat.
Tehát én úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy készüléket, akkor azt teljes egészében úgy akarom élvezni ahogy gyárilag kijön, nem pedig mindenféle ormótlan dologgal eltakarva, meg a gyári üvegminőséget meg sem közelítő érintésérzetű kijelzővédőkkel kombinálva. Nem fogok másnak vigyázni a telefonra, én akarom élvezni aki újonnan megvette. Mondjuk ez rám nem is igaz, mert soha sem adok el semmit sem. Max elajándékozok. Kivéve persze a járművek. Na, befejeztem az offot.
De az biztos, hogy a tok és fólia gyártók nagyot szakítanak.szerk: Ja, néztem a linkedet. Igen, a fizikai billentyűzetet én is többre tartom, de telefonnál ez annyira azért nem működik a mérete miatt. Ez a dolog már tizenéve is létezett, megyünk vissza az időben vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Posta, csomagküldés
- Formula-1
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest