Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain
üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy szerintem még ma is nagyon jó a T580 vagy 585... Nekem az 585 van ami SIM-es és pont ahogy te is írtad, a magas fényerő miatt vettem, mert drónozásra is használom és nem csalódtam... Sosem hagyott cserben, eddig egyetlen egyszer sem fagyott be és az akkuban van már kb 370 töltés és mai napig hibátlan, nem merül hamar
Az Oreo fut rajta hivatalosan, talán a 8.1 Android ami meg sem nyekken a 8 magnak... Én csak ajánlani tudom. -
Firehand
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszönöm a választ.
Néztem hogy 2 gép
[link] Chuwi Hi 9 Plusz 2.4/5 gh wifi és LTE
[link] Teclast T20 is elég jó paraméterekkel rendelkezik, 4gb memória/LTE verzió ára miatt kecsegtető.
Ezekről mi a vélemény?
Tartósság/garanciális problémák/használhatóság?
Vagy érdemesebb egy Samsungot venniNagyon gondolkodtam egy windows-os laptopban is ami összehajtható mint egy tablet, hisz nekem csak net/videó és táblázat szerkesztésre kellene.
Illetve a Samsung S4-nél olvastam hogy ott csak Office 365-el működik a Microsoft Exel, ezt ki és mi dönti el, mert nekem a Sam. NOTE 8-on rajta van a MICR. exel nem pedig az OFFICE 365 verzió?
-
vlevi
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Köszi a választ!
Én is ezen morfondírozok, hogy Samu, vagy Huawei?
Nagyon bedöglött a droidos tablet piac, az árukeresőn van még a Lenovo, mint létező márka, de ennyi. Google is lemondott a táblagépekről, ahogy néhány napja olvastam.
Pedig időnként jól használható eszközök ezek. Hiába létezik érintőképernős notebook, windowsos felület nem alkalmas tapizásra, az 5-6" méretű telefon meg kicsi.
Ami furcsa nekem, hogy a Samsung oldalán a képernyőtípusnak csak annyit írnak, hogy TFT. Tudom, náluk az Amoled a különlegesség, de mégis odaírhatnák, ha IPS panel van benne. Mobilaréna teszt azt írja IPS van benne.
Be is b****na, ha TN paneles lenne.
[link]
Hajlok a Samu felé, az a nagyon kicsivel nagyobb kijelző mintha sokkal nagyobbnak tűnne kézbe véve. HW cuccom még nem volt, nem tudom, azok frissítései milyenek. Most amúgy is van egy kis felfordulás a HW körül, habár Trump most éppen viszakozni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Pixel 7 pro 128/8
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az Oreo fut rajta hivatalosan, talán a 8.1 Android ami meg sem nyekken a 8 magnak... Én csak ajánlani tudom.
Dr.NX