Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
tboy93 #71313 üzenetére
Jó és szép az az asus, de LTE verziója (Z500KL) megint nincs itt pl...
Ott van, hogy jövő hónapban remélhetőleg bejelentik az S3-at, ami viszont ha az elődje elérte kb a mostani Asus teljesítményét, akkor biza odaveri azt...
Ha már nagy kategóriát nézünk, akkor milyen jó lenne egy új Sony is, de hát a Z4 még így is annyira szép darab
Én is márkahű vagyok/lennék, de nem hiszem, hogy annyira nagyon ott lenne az Asus, de igen szép darab -
HagaNRG
őstag
válasz
tboy93 #71313 üzenetére
Így van, én is örülök, hogy rátaláltam, ráadásul most mivel ennyire új gép, picit időtállóbbnak tűnik ilyet választani, ha már úgyis a felső kategóriában nézelődik az ember.
Már épp kezdtem feladni a dolgot, hogy inkább marad a régi szeretett, profi Transformer Infinity-m, ha ennyire nincs manapság igényes, minőségi "prémium" tablet.
De ha csak a specs-eket veszem alapul, már azok alapján megéri a cserét. (na persze, főleg, hogy csak fotónézegetésre, instára, meg pdf magazin olvasgatásra kell). De azért a súlya és a vastagsága is jóval biztatóbb az új "transformer"-nekMeg a 2K kijelzőtől is sokat várok, még, ha a hardvert nagyon nem is fogom kihasználni...
Na mindegy, most már nincs visszaút, haverom elviszi ma este az Infinity-t, aztán jöhet az új csúcs- Zenpad...Jaj, ez az Infinity-féle szálcsiszolt hátlap de fog hiányozni...
Az meg csak most tűnt föl a netes képek alapján, hogy brutális széles fekete "fogó" keret volt a Transformer-eken kihagyva, nehogy véletlenül a kijelzőt nyomkodjuk, míg a gépet tartjuk. Ez most úgy nézem, megszűnt, ennek megfelelően maga a gép is hiába közel azonos a kijelző mérete, szerintem sokkal kisebb lesz egy mai 10"-es tab, mint a régebbiek voltak. Meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest