- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
válasz
kevepapa #69772 üzenetére
Hát a Samsung Galaxy Tab A 10.1 ez sokkal Durvább hardver-el rendelkezik ! de PLS LCD kijelzővel fullHD ban ! Míg a Zenpad (amit írtam) az IPS LCD 2K Felbontással szebb kijelző kisebb col-ban ami még szebb képet eredményez ! Azért írtam mert 8"-kértél és nettezésre meg videochat-ra elég
A Samsung Galaxy Tab A 10.1 Erőseb,nagyobb de gondolom drágább is ! A Zenpad kisebb de szép kijelzővel és elég komoly Hardver-el 8"-hoz képest ! Szóval rádbizom a Zenpad is nyakik elég arra amire te szeretnéd használni és a Samsung is elég ! +-ba nem tudom hogy volt-e már TAB-od vagy ez lesz az első de nekem is most van az első TAB-om és féltem hogy a 8"-kicsi lesz ! De nem hidd el pont jó ! Sőt ha a Városban szeretném használni akkor még nagynak is érzem az utcán GPS-elve hát akkor egy 10.1-eset
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest