Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
sssirius
üzenetére
""nem kompatibilis készülék". Ilyet nem tapasztaltál vele?"
Én konkrétan nem. Igaz, arra a tabletemre túl sok mindent nem is raktam fel, csak ami kell munkához. Azt a tabletet szinte csak távoli adminisztrációra használtam, távoli gépekre való belépésre és karbantartásra.
Ehhez a teamviewer, a Microsoft RD kell csak. Ezen kívül fájlkezelőket raktam fel (ES File Explorer, Total Commander), ezek mind gond nélkül felmentek. Mivel játékra nem használtam, így arról nem tudok nyilatkozni. Illetve, Angry Birds verziókat próbáltam, azok mentek.
Mindenesetre jelenlegi árán már nem annyira jó vétel szerintem, van annyiért több, jobbféle refurbished példány más márkáktól, én a múltkor, pár hétig futó 20.000 ft alatti árra írtam, hogy annyiért viszont teljesen jó, annyiért egész biztos, hogy nincs jobb. Szerintem,
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Arc Raiders
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hálózati / IP kamera
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Netfone
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX