- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #61713 üzenetére
Köszönöm. Azt a 100k-t is igazából tippeltem csak, nagyon vakfolt nekem a mostani tablet generáció
Ipad-tól (meg úgy minden apple terméktől) én sajnos idegenkedem, pont elég nekem cégen belül a windows + WP + droid-os dolgokat fejben tartani, viszont a kamerája jó. De ugye az olcsóbb 16 Gb-os még 720p60 (azt hiszem fullhd 30 fps és lefelé skálázódik egyészen 120 fps-ig) mellett nem sok mindenre elég. Plusz ami még ellene szól, hogy minden kiegészítőt aranyárban mérnek, így az esetleges kellékek, mint pl.: állvány is gondolom sokkal többe lenne, mint a droidos társaihoz. (Egyik kollégának van egy macbook pro-ja, és majd hanyatt estem, amikor megláttam, hogy mennyit kérnek egy nyamvad miniDP->DVI átalakítóért) Bár ez a kolléga a főnök lesz, így ő kevésbé árérzékeny, mint én.
És ha úgy kérdezem, hogy ártól függetlenül van olyan androidos tablet, ami felveszi a versenyt egy Ipad Air 2-vel? Nem kell feltétlenül 120 Fps, szerinte már a 60 is megfelelő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest