Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
gyvince #55468 üzenetére
öhm ha egy kis újdonságra vágysz próbáld ki az ipadet, viszont készülj rá,hogy lehet gyakran kell szervízbe járj vele, elég sok a gyári hibás és után is kijön néhány idegesítő hiba rajta.
gyári hibák: kijelző elszineződik ha kicsit erővel nyomod hátul(kb majdnem minden készüléknél), 50% hang felett kb rezonál az egész tab, illetve már mikor megveszed vagy később kijöhet rajta az úgynevezett pattogó hangot hallasz, mikor csak úgy random pattog az ipad(sokan vitatják hogy hw vagy sw probléma)
én visszakértem az árát, pedig vágytam rá, de az apple is átállt az olcsón csináljuk meg és basszunk át mindenkit stratégiára
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- WOT - Roham
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest