- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
cidalain #55139 üzenetére
sosem foglalkoztam tabletekkel, és akkora a választék, hogy elveszek benne. sajnos nem ismerem őket, sőt ezt sem. nem is gondolkoztam rajta túl sokat, csak kézbe vettem és megtetszett
ha meg már odáig eljutottam, hogy kézbe véve megtetszik, akkor egy kérdést simán megért nekem, hogy lehet-e vele valamit kezdeni?
telefonokkal is ugyanígy vagyok, speciel iphone-om van, amiről jól tudom, hogy nem a legjobb, és a másik oldalon vannak jobb képességű telók, de droidos fonton eddig csak egy-két Sony meg talán egy LG volt amire azt mondtam, hogy na ezt így szívesen elfogadnám. Én már csak ilyen vagyok, ha nem tetszik maga a tárgy, akkor felőlem a legkirályabb hardver és rendszer is zakatolhat a hátlap alatt, akkor sem fog kelleni.
Persze, ha tudsz alternatívát hasonló árban, akkor azt is szívesen fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Facebook és Messenger
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő