Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
sosem foglalkoztam tabletekkel, és akkora a választék, hogy elveszek benne. sajnos nem ismerem őket, sőt ezt sem. nem is gondolkoztam rajta túl sokat, csak kézbe vettem és megtetszett
ha meg már odáig eljutottam, hogy kézbe véve megtetszik, akkor egy kérdést simán megért nekem, hogy lehet-e vele valamit kezdeni?telefonokkal is ugyanígy vagyok, speciel iphone-om van, amiről jól tudom, hogy nem a legjobb, és a másik oldalon vannak jobb képességű telók, de droidos fonton eddig csak egy-két Sony meg talán egy LG volt amire azt mondtam, hogy na ezt így szívesen elfogadnám. Én már csak ilyen vagyok, ha nem tetszik maga a tárgy, akkor felőlem a legkirályabb hardver és rendszer is zakatolhat a hátlap alatt, akkor sem fog kelleni.
Persze, ha tudsz alternatívát hasonló árban, akkor azt is szívesen fogadom

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ha meg már odáig eljutottam, hogy kézbe véve megtetszik, akkor egy kérdést simán megért nekem, hogy lehet-e vele valamit kezdeni?
Dr.NX