Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
válasz
khalox #52245 üzenetére
Köszi a választ!
A tabletet csak én és az asszony használjuk, külön felhasználói fiókról szó sincs, tojok rá, hogy az ő facebok profilja van épp megnyitva. Túl sok alkalmazást nem akarunk rá rakni, de pl egy magazin (angol újság) alkalmazás a letöltéseit nem tudja külső sd-re rakni a 4.4-es droidon?
Mivel 16 Gb -n garázdálkodunk, így nem tudom jelent-e valamilyen gondot ez a korlátozás...
A fényképezés alkalmazás elvileg tud majd az sd-re menteni, de nem tervezem, hogy ezzel fényképezzek, arra ott a galaxy cam...
Nem értem ez mire volt jó, de szinte biztos vagyok benne, hogy ebbe beletörik a bicskájuk. (ha csak nem ezt csinálja a Win és az iOs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest