-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Kapanyél #50825 üzenetére
Köszi. Pont erre voltam kíváncsi.
A nevesebb gyártók is mind az sw-n véreznek el. Szinte csak ezen múlik, hogy egy gyors, gördülékeny rendszere van valakinek vagy egy akadós használhatatlan sz*r.Szóval emiatt tartok tőlük. (Elsősorban a noname modellektől, de igazából bármelyiktől)
A romolgatást kihagynám ha lehet, mert van jobb dolgom is, de ha jönnek tisztességes gyári frissítések esetleg 1-2 jobbféle főzött rom elérhető akkor nyilván a sima működés érdekében azért rááldoznám az időt.A kérdés, hogy melyik szegmensben jut az ember használható géphez.
De akkor fordítsuk meg így a kérdést: mi kell ahhoz, hogy egy vajsima, gördülékeny rendszert kapjak?
Neves gyártó, noname? Szűz rendszer, gyárilag átalakított, custom?Újra csak a telefonos élményeim tudom felhozni.
- Galaxy S-re ha szétromoltam akkor se volt olyan gyári vagy custom rom, ami ne lassult volna be 1-2 hónap alatt.
- ZTE Blade-re viszont szuper custom romok voltak.
- Most S3-ra meg a gyári 4.1-eshez hozzá se nyúltam és szélvészgyors, lagmentes, bugmentes. (Kis csúsztatással, mert azóta frissítettem 4.3-ra, szar is lett tőle... de a lényeg, hogy ha nem is minden gyári rom sikerül jól, már talán vannak használhatóak gyárilag is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ingatlanos topic!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Yettel topik
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest