- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
Nara19 #46275 üzenetére
A Tegra3 nem fűt túlzottan? Volt ilyen processzorú telefonom, emiatt utàltam.
Az OTG nem annyira fàjó pont talán.
A rootolás éa egyéb szoftveres buherálás mind visszaállítható, de a belenyúlàsra mindenképpen szükség lesz, mert gyári rendszerrel eddig semmilyen készüléket nem bírtam elviselni. Bár most jöhetne képbe a NexusA Wayteqre lennék még kíváncsi, de furcsán sok az eladó belőle.
-
gps76
őstag
válasz
Nara19 #46275 üzenetére
Érdekes mert a Fonepad az egymagos Atom procijával valahogy gördülékenyebbnek tűnik mint a Memopad HD7. Valahogy a táblákban lévő négymagos MTK proci,ha be van lakva hajlamos belassulni.Telefonban nem tapasztalok ilyet. A Memopad HD 7 nekem olyan kis bóvlinak tűnik kézben tartva,semmi márkás érzés nem jön le róla. Ami kicsit idegesít az MTK alapú táblákban,hogy bluetoothon megosztott internet fogadására képtelen,régebben írtam az előnyéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab 7 Essential
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest