Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaastreet
csendes tag
válasz
tjb007 #39339 üzenetére
Köszi a linket, ez azért mocsokság hogy 7-8 ezerrel lehúznak a semmiért. Tényleg teljesen random, hogy ráteszik-e az ÁFÁ-t vagy nem?
Még soha nem rendeltem ebayről, és valószínűleg elolvashattam a fizetési feltételeket, jogos tényleg csak előrefizetés van.Viszont írtak ott "14 days money back"-et is, hibás termék esetén erre sem éri meg alapozni?
-
Simba86
senior tag
válasz
tjb007 #39339 üzenetére
szia!
tudnál abban segíteni, hogy az Aml8726-M6 nyers erőben mennyivel lehet gyengébb az rk3066-nál?
játszani max kisöcsém használná a tabletet, amit kinéztem, de ő se dark knight és RR3 szintű játékokkal, szóval a legtöbb játékkal azért elboldogul, ugye?
a másik a fogyasztás: azt olvastam, hogy a rk3066 kevesebbet eszik, mint a másik versenyző, de ez szignifikáns különbséget jelent?
úgy értem, hogy a 5000 mAh-s akksival szerelt Amlogic és a 3600 mAh-sal érkező rk3066 között akár lehet 1 óra készenléti idő különbség is? vagy tényleg annyival jobb a rockchip fogyasztása, hogy elenyésző lehet a "standby" idő különbsége még 1000+ mAh kapacitás különbözetnél is?
bocsi az elsőre túlbonyolítottnak tűnő kérdésekért, csak tényleg teljes körűen szeretném megvizsgálni a lehetőségeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Steam topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest