- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Monitor hiba topik
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tjb007 #38161 üzenetére
Akkor szerinted miért nincs még a piacon? Ha egy felhasználó meg tudja oldani a készülékek importját akkor egy nagyker nem? Ugyan már ne légy naiv. Egyszerűen le van már osztva a hazai piac mint mindig. Ha most lehetne kapni RK 3188-as gépeket alaphangon 2GB RAM-mal és 16GB ROM-mal szép Retina/IPS kijelzőkkel az agyon reklámozott gyártók nem adnának el annyit mint nélkülük.
Te mivel indokolnád hogy nincsenek ilyen gépek jelenleg kereskedelmi forgalomban? Bezeg vannak szutyok egy magos szarok amiket máshol már a kutya sem vesz már meg.VMatteo:
Azzal nincs semmi gond, én is ugyanebben a csónakban evezek. Ha nem próbálod ki egymás mellett mindkettőt úgy sem fogsz megtudni semmit. Mindkét topikban vannak negatív és pozitív vélemények. A közölt hozzászólásokból és specifikációkból rakd össze a képet vagy próbáld ki őket ha tudod. Ha nem tudod kipróbálni, 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól ha neten vetted. Hidd el én is ezen agyaltam.Crytek:
Hidd el én sem szeretem a hazai (ne nevezzük azért magyarnak ha kérhetlek) áruházak lehúzós árképzését. Heteket viszont nem tudok várni még ideér, ha valami baja van, újabb heteket még garancia-ügyintéznek. A srác is aki ezzel foglalkozik azt mondta jól gondoljam át, aludjak rá egy hetet.Szerk3:
giorgio:
Azért nem fizetik ám túl az alkalmazottakat. Plusz árrést mindig rádobnak a valósra.
Csak egy példa.
Nagykerben egy termék 50Ft.
Kiskerben ue. 65Ft.
Multiban 75Ft.A kiskertől mondjuk nem sajnálom, már ha korrekt és látom hogy az ott dolgozók elégedettek, illetve a vásárlók hozzászólásai pozitív képet adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hosszabb bemutatón a Chrono Odyssey című MMO
- Második bétánál jár a One UI 8
- PlayStation 5
- Óra topik
- Autós topik
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest