Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

válasz tjb007 #38161 üzenetére

Akkor szerinted miért nincs még a piacon? Ha egy felhasználó meg tudja oldani a készülékek importját akkor egy nagyker nem? Ugyan már ne légy naiv. Egyszerűen le van már osztva a hazai piac mint mindig. Ha most lehetne kapni RK 3188-as gépeket alaphangon 2GB RAM-mal és 16GB ROM-mal szép Retina/IPS kijelzőkkel az agyon reklámozott gyártók nem adnának el annyit mint nélkülük.
    Te mivel indokolnád hogy nincsenek ilyen gépek jelenleg kereskedelmi forgalomban? Bezeg vannak szutyok egy magos szarok amiket máshol már a kutya sem vesz már meg.

VMatteo:
    Azzal nincs semmi gond, én is ugyanebben a csónakban evezek. Ha nem próbálod ki egymás mellett mindkettőt úgy sem fogsz megtudni semmit. Mindkét topikban vannak negatív és pozitív vélemények. A közölt hozzászólásokból és specifikációkból rakd össze a képet vagy próbáld ki őket ha tudod. Ha nem tudod kipróbálni, 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól ha neten vetted. Hidd el én is ezen agyaltam.

Crytek:
    Hidd el én sem szeretem a hazai (ne nevezzük azért magyarnak ha kérhetlek) áruházak lehúzós árképzését. Heteket viszont nem tudok várni még ideér, ha valami baja van, újabb heteket még garancia-ügyintéznek. A srác is aki ezzel foglalkozik azt mondta jól gondoljam át, aludjak rá egy hetet. :)

Szerk3:
    giorgio:
    Azért nem fizetik ám túl az alkalmazottakat. Plusz árrést mindig rádobnak a valósra.
    Csak egy példa.
    Nagykerben egy termék 50Ft.
    Kiskerben ue. 65Ft.
    Multiban 75Ft.

A kiskertől mondjuk nem sajnálom, már ha korrekt és látom hogy az ott dolgozók elégedettek, illetve a vásárlók hozzászólásai pozitív képet adnak.

Új hozzászólás Aktív témák