Hirdetés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
fpatrik17 #37031 üzenetére
Dehogy tudom általában 1-2 évre előre gondolkodom, mire a piac utoléri az igényeimet feature/ár/érték arányban akkor vásárolok és amit így vezsek addig használom boldogan míg el nem kopik
Ergo még mindig nincs olyan tablet, amit megvennék.
Persze a mostani 12 ezres Concorde tab-ot nem hagyhattam ki, vmi kell azért kell olvasgatni néha
Eleve fényes képernyő gyűlölő vagyok mióta kijöttek notikban. (meg fényes csillogó lakkozott felület gyülölő)Én mióta láttam egyik nagyfőnök IPad-ját matt fóliával azóta fel sem merült, hogy ne olyan tabletem legyen majd amire jó Ipad fólia. (sajnos basznak máshoz matt fóliát gyártani, mondván az aki nem Applet- vesz nem lehet igényes
(Concorde tabhoz hónapokig hirdettem senki se tudott pedig sima 16:9 7" százmillió ilyen méretű tab van.)
Vennék én Apple-t ha nem érezném azt, hogy eladnak nekem egy 7-es BMW-t aminél megszabják hol ülhetek merre mehetek, kinél tankolhatok, mit rakhatok a csomagtartóba és milyen PH-jú vízzel moshatom le és mindezt 50%-al drágábban, mint a Mercedes nyújtja.
A filléres flash memória/párdolláros 3g modem eladását 100-szoros áron meg nem mellesleg egyenesen etikátlannak tartom a Cupertino-i elektronikus pénznyomdászok részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest