- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
philoxenia #3573 üzenetére
Köszi, ugyan sajnos csak 5"-os, de elég komoly darabnak tűnik.
Rá is kérdeztem pár dologra a topicjában.
Bt kihangosítás, FM transmitter, a Win CE felület gyárilag elérhető az egyik ikonnal, stb.
Az x960BT-vel pedig elvileg netezni is lehet megfelelő telefonon keresztül (BT- Dial Up Network): [link]
De vajon mit tudhat az Internet Explorer Windows CE, és a proci (SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz) ?"Sőt vedd figyelembe azt is, hogy nem zökkenőmentes a naviprogramok portolása, pláne úgy, hogy külső vevőt használsz...."
Mármint most az Androidra gondolsz, ugye ?
Hát a portolást a Nav N Go csinálta, csak nem tudom hogyan is sikerült az Androidos IGO.
Nincs valakinek tapasztalata ?
Főleg a hardver-követelmény és a sebesség lenne fontos (minnél több hardveren nézve), a funkcióknak, kezelőfelületnek utána tudok nézni.
A külső BT vevő meg Android alatt is ennyire probléma ?Találtam 7"-t PNA-t is, CNS Zeus: [link]
Csak ahol eddig találtam, és lehet még kapni ott pofátlanul baromi drágán, 70e-ért árulják: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest