Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Amint lesz időm leírok pár dolgot. Nem csodálkoznék ha ez a darab majd ott lenne a sűrűn rendelt készülékek között. A kamerája elsőre elég gyengének tűnik, de nekem ez abszolút nem volt fontos, ha nem lenne rajta az sem érdekelne, legfeljebb az előlapi kell a skype-hoz. A wifi úgytűnik rendben van, de még csak kis helyen használtam. ha a szobából kimegyek, ajtó becsukva, még egy ató plusz betonfal, légvonalban kb 8-10 méter, akkor kettes hármas erősséget mutat a kis ikon a wifinél. Összehasonlításképpen ugyanott a Samsung Galaxy S (I9000) max kettes és azon alig jönnek be az oldalak, míg a tablettel tudtam netezni. Azt hogy eldobta volna a wifit, még nem vettem észre. Bluetooth-t még nem próbáltam. Milyen játékokkal teszteljem, vagy mivel érdemes?
Egy furcsaság, és ez lehet hogy hiba: A skype-on ha visszahallgatom a voice call-t akkor recseg a hang, és ha hívok valakit akkor is recsegő hangot hallanak. Ez a 4.1.1 és a 4.2.2-es is csinálja. Ha viszont a hangrögzítőt használom akkor a visszajátszott hang nem recseg. Elvileg akkor nem a mikrofonnal kell legyen a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest