- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Miért használjak 10 éves operációs rendszert? A Win 7-et még nemigen futtattam zátonyra 3x, pedig az első hivatalos béta óta használom. Egy galaxy tab annyira 12 hónapos projekt, mint ahogy mostanában telefonjaim sem húzzák addig, szívesebben cserélek ha úgy adja kedvem.
(#3486) Luissimo: Azért fizetnéd már ki, mert kínába nem 600 forint visszaküldeni, arra meg kíváncsi vagyok, hogy küld-e neked Mao Ce futárt kínából, mert jó fej és ne fizess néhány ezer forintot, hogy egyben kimenjen gariba a készülék.
Ami olyan eszköz, azt inkább megveszem újonnan, mint használtan. Ami használtan is sokáig jó, abból nem feltétlenül kell új. Elsőre a példa az SSD amit az életben nem vennék használtan, míg a másodikra jó példa egy RAM.Igazából használtam huzamosabban GAlaxy Tabot, Archos 70-et, Dell Streaket (5,7), és még megannyi tabletet, gondolom többet teszteltem már, mint amennyit kézben fogtál. Így túl sok újdonságot nem biztos, hogy tudsz mondani.
Billentyűzetes privátodra meg azért nem válaszoltam, mert az életben nem árultam noti billentyűzetet, sőt, még magaménak sem tudhattam olyat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest