- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Úgy látom ezekre az RK3066-os rendszerekre készült gyári romok (vagy firmware-ek) kernelébe csak a legszükségesebb eszközök (mass storage, egér, billentyű, 3G, ilyesmi) driverei kerültek bele, és a kernel ezen részét csak görgetik előre a gyártók copy-paste módon.
Eddig amit próbáltam RK3066-ra épülő tablet, és amiket még olvastam neten, egyik sem tudott kicsit is egyedibb USB eszközt lekezelni... eleve nem is kommunikál velük (ahogy nekem sem a Canon 550D-vel) Míg más készülékek igen.
És valós megoldás nincs, csak széttárt kezek, és talánok, mert akiknek ilyen gépük van ált. nem értenek ilyen mélyen hozzá (eddig legalábbis nem láttam, hogy találkozott a kettő, erre utal, hogy neten sincs nagyon megoldás _erre_ a problémára.
"RK3066 usb problem, vagy driver" szavakra keresve Windows-os, meg ABD-s driverek találatai öntik el a képernyőt, ami nekünk vajmi sovány vigasz.
Főzött romok sem nagyon vannak, mert az mid készülés specifikus, még ha a kernel kompatibilis is lenne egy ugyan ilyen SoC-al rendelkező tabetre főzött ROM-éval, a hardver többi része általában eltér, így nem fog felmenni rá, kernelt hegeszteni meg jó eséllyel nem ért hozzá a júzer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged