Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .DLL

veterán

válasz zone #33499 üzenetére

Úgy látom ezekre az RK3066-os rendszerekre készült gyári romok (vagy firmware-ek) kernelébe csak a legszükségesebb eszközök (mass storage, egér, billentyű, 3G, ilyesmi) driverei kerültek bele, és a kernel ezen részét csak görgetik előre a gyártók copy-paste módon.
    Eddig amit próbáltam RK3066-ra épülő tablet, és amiket még olvastam neten, egyik sem tudott kicsit is egyedibb USB eszközt lekezelni... eleve nem is kommunikál velük (ahogy nekem sem a Canon 550D-vel) Míg más készülékek igen.
    És valós megoldás nincs, csak széttárt kezek, és talánok, mert akiknek ilyen gépük van ált. nem értenek ilyen mélyen hozzá (eddig legalábbis nem láttam, hogy találkozott a kettő, erre utal, hogy neten sincs nagyon megoldás _erre_ a problémára.
    "RK3066 usb problem, vagy driver" szavakra keresve Windows-os, meg ABD-s driverek találatai öntik el a képernyőt, ami nekünk vajmi sovány vigasz. :(
    Főzött romok sem nagyon vannak, mert az mid készülés specifikus, még ha a kernel kompatibilis is lenne egy ugyan ilyen SoC-al rendelkező tabetre főzött ROM-éval, a hardver többi része általában eltér, így nem fog felmenni rá, kernelt hegeszteni meg jó eséllyel nem ért hozzá a júzer.

Új hozzászólás Aktív témák