- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
solgew
csendes tag
válasz
tjb007 #31802 üzenetére
Én már nem vagyok benne biztos, hogy csak ezeknél fordul elő. Inkább arra gyanakszom, hogy ez egy csiphiba, ami rengetegféle típust érint. Természetesen lehet tévedek, hiszen én nem vagyok szakember. A szakemberek viszont hallgatnak, mint az a bizonyos kaka a fűben. Ha megmondanák, milliók mondanának le bizonyos csipp-belsőrészes tablet vásárlásról. Hatalmas visszaesés lenne ez a piacon. Nem mernek megszólalni. Akinek meg ilyen van és kipróbálta (részletesen leírtam hogyan lehet tuti meghallani), az nem írja ide, mert akkor az esetleges eladási esélyei romlanának. És a tesztelők? Ők részben balfaszok ehhez, részben ők is hallgatnak róla. És ez a topik? Ez pont erre (lenne) való. Meg is írtam. Kíváncsi leszek mi lesz a jutalmam. Kitiltanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Lenovo Tab 7 Essential
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest