Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Video digitalizálás
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Magnat
üzenetére
Előtte mindenképpen megyek és megnézem a különböző méreteket majd, nehogy ne jót vegyek. Huginak és sóginak van iPad minije, és nekem a ~8" az nem tűnik nagynak. Bár kényelmes volt netezni és trailert nézni rajta, de valamiért egy picit kicsinek tűnt.
Talán egy 9" jobb lehet majd, de ez a Sencor is bő fél kiló csak, nem lehet olyan nehéz, bár tény, hogy nem tudom a 10" milyen kényelmi szempontból.
És azért is szeretnék picit nagyobbat, mert a 8-9" között kevés a HD kijelző felbontású + nagyobb akksi kombó.
De hát még bizonytalan vagyok, lassan csak eldöntöm, mi lesz a jó
Köszi szépen az infókat

(#31128) üszök
Köszi, de szerintem rossz infókat vettél valahonnan
-
kovacspityu2
tag
válasz
Magnat
üzenetére
Nekem a 10.1-es jött be, mindenkinek más a stílusa. Próbáltam a 7"-at is de azon kívül, hogy árban majdnem ugyanannyi 30-40USD különbség, nekem nagyon kényelmetlen volt rajta pötyögni. Netezgetni meg játszani, olvasni jó, de gépelni rajta kényelmetlen. Az iphone4-en jobb gépelni mint 7"-on. Ez az én véleményem, de a legjobb, ha bemész valamelyik nagyobb műszaki áruházba és kézbe veszel több méretet és tudni fogod, hogy mi kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX