- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
philoxenia #3053 üzenetére
Szerintem viszont jobb a Blade-Herotab párosítás. Most nekem is androidteló-kínaitab van a készleten, és ezt a párhuzamot nem igen lehet pótolni, hogy mindkettőn ugyanazt látom - legyen az email, net, online jegyzettömb, gdocs stb. Ráadásul a rootolt telóról megosztom a mobilnetet, melyet a tab wifijével fogok be, így a 3G modult rögtön meg lehet spórolni.
Mivel a tab főleg wifivel üzemel, evidens hogy a telós sim-en van a netcsomag, minden klappol.
-
danih
veterán
válasz
philoxenia #3053 üzenetére
Köszi, még egy pont a Tab mellett... Szerintem az lesz - nagyon jó, hogy hatalmas az aktív community (előző szerkenyűmnek ez lett a halála, pedig nagyon használható), még azt is el tudom képzelni, hogy Honeycomb is lesz rá. (Vagy lehet, várok egy hónapot amíg becsorog pár Honeycomb, pl. az Iconia).
Mobilnet természetesen lenne mellé, kb. 2-4 gigás csomagokban gondolkodom (ahol nincs túlforg díj).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest