-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát, nekem pont a 3G miatt kellett, a csak wifis szvsz. nem érné meg a többlet árat a Haipadomhoz képest, amit a gyerek /18,5/ megkapott....
Persze sokkal gyorsabb wifivel is nála, és a képernyő sem említhető egy napon, de wifivel használható az is. De, ha kiadsz egy százast, akkor a maradékot nem érdemes sajnálni, ha futja....
Sőt, nekem most csak 40k, a maradék 60 12 havi részlet, mivel új internetelőfizetéssel vettem, együtt is csak 100, persze az internetre rabláncot vállaltam, de mivel függő vagyok, valamilyen net mindenképpen kellene, országosan pedig saját tapasztalatom szerint a T a legjobban lefedett....
Ez persze helyileg eltérő lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest