Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PLC programozás
- Milyen monitort vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
Kvazár
üzenetére
Az elmúlt hetekben volt lehetőségem használni egy Galaxy Note 10.1-et, és az nagyon tetszett
Nyilván az nagyon más kategória, de annak hatására gondoltam, hogy milyen jó lenne nekem is egy ilyen tanuláshoz, nem kéne laptoppal az ölben feküdni az ágyban
Igazság szerint az olvasás miatt gondoltam 10 colosra, hogy nagyobba lássam a dolgokat. Eddig elég biztos elképzelésem volt az a 10-es Myaudio, most viszont elbizonytalanítottatok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nyilván az nagyon más kategória, de annak hatására gondoltam, hogy milyen jó lenne nekem is egy ilyen tanuláshoz, nem kéne laptoppal az ölben feküdni az ágyban
Igazság szerint az olvasás miatt gondoltam 10 colosra, hogy nagyobba lássam a dolgokat. Eddig elég biztos elképzelésem volt az a 10-es Myaudio, most viszont elbizonytalanítottatok 
Dr.NX