Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
Kvazár
üzenetére
Az elmúlt hetekben volt lehetőségem használni egy Galaxy Note 10.1-et, és az nagyon tetszett
Nyilván az nagyon más kategória, de annak hatására gondoltam, hogy milyen jó lenne nekem is egy ilyen tanuláshoz, nem kéne laptoppal az ölben feküdni az ágyban
Igazság szerint az olvasás miatt gondoltam 10 colosra, hogy nagyobba lássam a dolgokat. Eddig elég biztos elképzelésem volt az a 10-es Myaudio, most viszont elbizonytalanítottatok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nyilván az nagyon más kategória, de annak hatására gondoltam, hogy milyen jó lenne nekem is egy ilyen tanuláshoz, nem kéne laptoppal az ölben feküdni az ágyban
Igazság szerint az olvasás miatt gondoltam 10 colosra, hogy nagyobba lássam a dolgokat. Eddig elég biztos elképzelésem volt az a 10-es Myaudio, most viszont elbizonytalanítottatok 
Dr.NX