- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Lucas Kane #20159 üzenetére
Sokszor engem is zavarna a billentyuzet, ezert lenne jo a sima tok.
Legjobb persze olyan lenne, amin van billentyuzet, de kette lehetne szedni, es akkor lehetne a fel tokban fogni a tabletet normalisan, majd elrakasnal (vagy a billentyuzet ujboli hasznalatanal) visszacsatolni a kettot egybe cipzarral, vagy pattenttal.
Mondjuk ezt homebrew meglehet azert csinalni, es meg bordiszmuvesnek se kell lenni hozza -
Fateys
tag
válasz
Lucas Kane #20159 üzenetére
Nekem is azt írták vissza,hogy a wayteq xtab 80tok ahhoz készül,ezért valószínű nem lesz jó. De miért ne lenne jó,ha csak magasságra van 1cm eltérés...alul felül fél centis kis vmit gyártok oda,hogy ne csússzon le. Szélessége ugyanaz,vastagsága +2mm. Csak befér,én megrendeltem
Talán hétfőn ideér és meglátjuk. Ha nem,akkor előre szólok wayteq xtab 80 tulajoknak,hogy remek bőr tokom van eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged