Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17595 üzenetére
Igen, tölt USB-ről
logout.hu-n nekem is van cikkem róla, ha esetleg nem vagy benne biztos, hogy ezt akarod akkor azt is olvasd el.A 4.1-es frissítés be van igérve és szerintem hamarosan meg is lesz rá...
Ja és ha kellene mobilnet akkor jópár sticket fogad, többek között a telenoros mf110-et is. Én azzal szoktam netezni rajta, ha nincs wifi...
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Krissz5435 #17595 üzenetére
Már kifutottam a szerkesztési időből. Az iPonnál sajnos már 30500 körül van és most nincs is raktáron.
De a kommentek közt is látható, hogy egy időben 29900 Ft volt.
30e alatt van még a hasonló kategóriás Ghoo tablet, a Navon Platinum, meg az említett PoV. Ezek egy kaptafára készültek, de csak a ConCorde-nál van kilátás a Jelly Bean frissítésre.
Olcsóbban Kínából rendelhetsz, talán még a 7collosaknálmeg is éri. Pl a pandawill.com-ról. Ott erősebb kétmagos, IPS kijelzős gépek között válogathatsz, ugyanennyiért vagy olcsóbban.
Sajnos ott sem fenékig tejfel minden, ha esetleg hibást példányt kapsz, kell az angol tudás a garancia intézése miatt és még a vámon is át kell csúszni.
Itthonról még a WayteQ Xtab70i-t, az Xtab 70w-t, a Myaudio Series 8 DC az ajánlható, de ezek már magasabb árkategóriába tartoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest