Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
V1 zolee #15535 üzenetére
Azokra szerintem keresztet vethetsz.
Nem tudom, hogy a melyik játék hol tárolja ezeket a fájlokat de ha a SD kártyán akkor onnan még nagy eséllyel vissza lehet hozni egy recovery programmal (pl. ezzel).(#15537) dgergely1987
Azért nem látod a 3G -t mert nincs benne, viszont USB 3G stick -et lehet rá csatlakoztatni amivel lehet rá internetet varázsolni.
"amúgy szerintetek érdemes olyat nézni aminél van 4G?"
Egyelőre szerintem felesleges, nagyon kevés helyen van LTE hálózat beélesítve, plusz kevés olyan tablet létezik ami tudja a 4G -t.
"és melyik jobb összességében? ez az amit linkeltél?,vagy a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus 3G 7" Android tablet?"
Mivel a Samsungban van beépített 3G modem és telefonálni is lehet vele (ami neked fontos, legalábbis is az volt még tegnap) ezért inkább ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mini PC
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest