-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
z0d1AK #13258 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a POV-nál magasabb minőségi követelmények vannak, mint a Wateqnél vagy Concordnál. A "kiküldött szervizelés" mennyivel növeli meg a javítás idejét?
Somacsek most látom, hogy ez firmware frissítés. Ez most akkor ICS vagy firmware frissítés vagy 2in1?
-
Somacsek
csendes tag
válasz
z0d1AK #13258 üzenetére
Igen, azért is mertem megvenni a POV-ot, mert ebben a szegmensben nem a gyártók harcát látom, hanem a platformokét. Én az Allwinnerre szavaztam, a neten fellelhető infók alapján. Vehettem volna ezért a Concorde-ot is, de az még nem jött ki. De kiváncsi vagyok nagyon a Wayteq-re, szóval várom a tesztet. Egyébként most a POV-ról gépelek és nagyon könnyen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest