- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Mittu88 #11692 üzenetére
Nem a kötözködés a lényeg, hanem a kollegák tájékoztatása. Természetesen az is az, amikor valaki a negatív tapasztalatait írja le. De én egy bizonyos típusról megvagyok meggyőződve, hogy nagyon jól használható (semmilyen érdekeltségem nincs az egészben, csak a tájékoztatás a célom).
Nagyon háklis vagyok a kijelző tisztaságára (talán túlzottan is :-) ).
Szerencsére a Sensation GG és egy mozdulattal tisztára törölhető akár a pólómon is.
De ami nem GG, azokhoz nagyon jók ezek a stilus-ok, mert a kijelző ujjlenyomat mentes lesz.
Én ezért ajánlgatom ezt a $1.6-assat, de akinek ez is sok :-) az kap 1db-ot is, küldéssel együtt 1 dezsőért. Az már csak 230 Ft :-)
Ha ahhoz az eszközhöz nem jó, amihez vetted, akkor odaadod havernak, "vesztettél" 230 Ft-ot. De ha bejön akkor nagyon jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest