- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
szasanyi #66534 üzenetére
Nem hasznal okostelefont?
Az kozepkategorias mobilok is sokkal-sokkal jobb kepeket keszit mint egy alap tabletNa csinaltam 2 kepet:
kep1 kep2
Ez egy LG G Pad 7.0 40k koruli ara volt tavaly. A 20k-s tabletben ennel szarabb a fenykepezo. Kivilagitott szoba, 1 meterrol fotozva az agy. Aztan 2x-es zoom a forgokara. A szobafal homogen szurke lenne
Vallalhatalan szeriem -
cidalain
veterán
válasz
sebgutkopf #66530 üzenetére
ja, ez így vállalható sorrend.
a 8 mag miatt az Acer jó lehet. sajna 2 GB ramot ennyiért még nem találni, így tényleg csak ezek a lehetőségeid.(#66526) Dolby
itthonról nem nagyon van más ami tudja a HDMI-t. Max kínai tab jöhetne szóba -
cidalain
veterán
válasz
szasanyi #66527 üzenetére
Namost a termékfotózást hogy kell érteni? mi az elvárás?
Mert ezekben a fotózók rém szarok. Mondjuk ha cégként a termékeidet akarod promótálni, akkor egy 25ezer forintos megoldás kamerája igénytelen benyomású képeket fog készíteni.Mutogatásra tök jó, de normális képet nem fogtok tudni csinálni.
-
cidalain
veterán
A teclast x98 proban 4 giga ram van. Dual OS, es 64 Giga hatter. nemtudom melyik mipad verzio araval hasonlitottad, de a 64-eshez kepest olcsobb a teclast, es nagyobb, es dokkolhato billel.
Ha azt nezem, hogy mondjuk a Chuwi Hi8 Prot meg lehetett venni EU raktarbol 110 dollarert, akkor sok a Mipad2 200 dollar folotti ara. Ok a Hi8-ban csak Z8300 van, de nincs sok jelentosege. (Mondjuk az csak win only verzio volt)
A MiPad elso szeriaert nem nagyon voltak odaig meg vissza. Es pont a szoftver volt a gyenge pont. Pont annal a gyartonal ahol azt mondjuk hogy van rendes tamogatas.
Fogyasztasban sokkal jobb a Z8xxx szeria, teljesitmenyben nem jelentos az elorelepes. Meg talan a memoriakezeles, mert lehet melle 4Gigat rakni.
Most jelent meg a heten a Teclast X80 Plus, 100 dollar alatt Z8300-zal, es dual boot, szoval van droid is.
-
-
cidalain
veterán
válasz
Broomi #66479 üzenetére
Ha azzal kezded, ennyit sem kaptal volna, max egy pofont
Namost ha a masodik kommentedben annyi eleg lett volna hogy:
Erre valaki? -
cidalain
veterán
válasz
Broomi #66476 üzenetére
Elegge nehez visszabogaraszni hogy mi volt az eredeti kommented, mert nem linkelted. Ez egy pusztan szabadidoben vezetett forum. Ez nem bolt, hogy a kommentre mindig mindenki ugorjon es 20 szakszeru valaszt adjunk. Azert nem lettel megvalaszolva, mert valoszinuleg atsiklottak a kommented felett.
Azt mondjuk nem ertettem mit kene kettebontani. Mi lenne az egyik reszben es mi a masikban.
Megbizhato 10-es 70-ert 2 GB rammal nem nagyon van.
A zenpadot szidjak hogy harmatgyenge, a samuk (tab a, tab e) csak 1,5 gigasok es amugy is szinten a legalja kategoria...
Szoval be is zarult a kor. -
cidalain
veterán
válasz
zapikanka #66417 üzenetére
hát nem fogunk megszórni 100 lehetőséggel, az biztos, és inkább az ársávod felső fele lesz. 2 GB ram felejtős.
Acer Iconia B3-A20, itt a fórumon is volt akinek bejött, volt akinek nem
Huawei T1, ha elég a 9,6", és 8GB háttértár. Viszont elég jó a soc benne Snapdragon 410
Lenovo Tab A10, viszont ez nem mai darab már
Lenovo Tab2 A10-30, ez újabb, de drágább mint az előbbiSamsung Galaxy Tab E, és Asus Zenpad Z300C beleférhet az árba, de nem vagyok meggyőződve hogy jobbak is lennének. Vagy olcsóbban az Alcatel Onetouch Pixi 3 10, de erről sem olvastam hűdeszuper teszteket
én a Huawei felé hajlanék, a filmek miatt egy microSD kártyával (bár a 16GB-os hátteresekben is kellene, mert olyan helybőség azokon sem lesz, hogy sok filmet rárakhass)
-
cidalain
veterán
válasz
Shrimplandhu #66409 üzenetére
erős kritérium?
2 kritériuma volt: pénzösszeg, kijelzőméret
az hogy gyors, az nem megfogható, illetve egy totál átlagos 4 magos intel bail trail 2 GB rammal, már szerintem gyorsnak számít. -
cidalain
veterán
válasz
Shrimplandhu #66375 üzenetére
Ha nem idegenkedsz a kínaitól, és lenyeled a problémásabb garanciát, akkor jó választás lehet.
EU raktár: ha van időd várjál, ha nincs, ne várjálSenki sem tudja hogy lesz e valami EU raktáron. És ha igen, mikor.
Ha megfelelően olcsón van kínából ingyen szállítással, akkor áfával együtt is versenyképes lehet: EU raktárakból általában van 15-20 dollár posta, ami kb egyenértékű egy 100 dolláros cucc áfájával. Kínából vigyázz, mert az áfát a postaköltséggel együtti árra fizeted, így onnan csak akkor rendelj, ha ingyen van a posta. plusz még van vámkezelési költség is kb 2000 Ft. (viszont ha átcsúszik a vámon akkor nagyon jól is járhatsz)
-
cidalain
veterán
válasz
mefistofeles #66354 üzenetére
Minden program felhasznalohoz kotott. Igy ha valamit veszel azt tobbgepen is hasznalhatod. Tab es telo egyszerre pl.
Mit ir ki amikor nem engedi telepiteni? Valami hibauzenet csak van. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Sadasumika #66292 üzenetére
Nem kapsz jobbat. Sot az egyik best buy low budget kategoriaban.
De hol kapod ezt meg 20-ert? 25 korul szokott menni a boltokban. -
cidalain
veterán
válasz
Aranygyerek #66275 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
Zola007 #66257 üzenetére
11,6-os, kicsit drágább Teclast X16 Pro, dual boot, 4GB ram, Z8500 cherry trail. Eu raktárról elérhető.
(#66261) Aranygyerek
szűken elég lehet. a kétmagos soc lehet a gyenge pont. a tervezettnél feladatnál többet viszont ne akarjatok vele végezni. -
cidalain
veterán
válasz
morpheus133 #66255 üzenetére
a 8"-os megéri 20-ért. ez újonnan 40 körül mozog.
a 7"-os Huawei annyira nem jó, de a 8-asban más a belső, ebben már Snapdragon soc van. -
cidalain
veterán
válasz
seniman #66247 üzenetére
Csak megjegyeztem, hogy 7"-os, nem ez szol ellene. Az szol ellene hogy az egy rakas fos. Ha tehetne, a Samsung is letagadna. Ne vedd meg, csak szivas lesz vele.
En is inkabb a Lenovot preferalnam a Wayteq-kel szemben.
Ha esetleg uj 7-es kellene akkor pl a Lenovo A7-10, 25 korul mar kaphato. -
cidalain
veterán
válasz
t3tv3s #66224 üzenetére
Helyen kell kezelni, nem elmaszni felfele taskszamban. Ettol meg nem szar, csak nem annyira multitasking mint amire varnad. Illetve lehet hogy bongeszot kellene cserelned, vannak amik nem a legoptimalisabban hasznaljak az eroforrasokat.
Ha sok ablak van nyitva, nalam is ujratolt, de kibirom azt az 1 masodpercet: laptopon is ennyi amig odaviszem a kurzort touchpaddal, es rakattintok a masik fulre -
cidalain
veterán
válasz
t3tv3s #66218 üzenetére
Lenovo tele normalis boltokkal. Nem tudom mit neztel.
Update: a korabbi link szar mpst nezem. Ez ugyanaz a tab, ott szar a neven azert van keves talalatManapsag a nagy gyartok eleg jol optimalizalnak. Az 1 gigas dolog olyasmi mint a szar az olasz/francia auto. Nem szar. Ha csucsteljesitmenyt akarsz akkor vegyel 2 gigasat, no problem. De 1 gigaval is vigan el lehet lenni, ezt garantalom. Lassan masfel eves a tabom, egyszer nem kellett factory reset, stb. (Igaz nem is telepitgetek osszevissza minden szart, nem frissitgetek minden szart, nem tesztelgetek 26 zenelejatszot)
-
cidalain
veterán
válasz
#70516736 #66216 üzenetére
A 173 cx mar 3 eves konstrukcio.
Az 1,5 gigas is 40k akciosan. Nem mellesleg ez is legalabb masfel eves termek.
Kettovel korabban kifejtettem a velemenyem az 1,5 gigarol. de akkor elmondom bovebben: a samu nem birt normalis rendszert osszerakni, a sajat eroforraszabalo android kinezetevel, es azert hogy normalisan menjen nem volt eleg 1 GB ram. Ezert hogy jobb legyen bele paklot meg egy 512-es modult 2 petakert mert az mar szarnak sem kell azert olyan olcso, ahelyett hogy 10 petakert meg egy 1 GB-osat tett volna bele. Osszehasonlitva egy normalisan megirt sw-rel rendelkezo 1 GB-os memoriaval szerelt tabbal altalanos felhasznalas mellett nagyjabol hasonlo ures ram mennyiseggel lehet szamolni. Ettol fuggetlenul nem rossz tab, de igy lassan masfel eves cucckent illene 30 max 35 korul lennie. De mivel Samu, ami tobbek kozott Magyarorszagon is a techatyauristen baszkiennel nincsjobb csak az ifon, ezert tul van arazodva. -
cidalain
veterán
válasz
#70516736 #66213 üzenetére
2 Gb-tal meg nincs tablet 55k alatt jelenleg itthonrol! (De ebben meg a soc szar, szoval az elso ertelmes darab a Alcor IQ935R 65-ert, kovetkezo Asus Me581 80-ert)
Eshat akinek nincs ra keret, annak muszaj 1 GB-tal vennie. Egyebkent nekem 1 gigas tabom van, es nem toltoget, nem laggol. Szoval nem mindegy milyen. (Wayteqen nem csodalkozom, asuson igen - hacsaknem Me70c)(#66212) pjen
Olvastam es nekem nem jott be. Zavarja a szemem. Eleve szemuveges vagyok, bar kozelre jol latok. Sok olvasas utan megfajdul a fejem, pedig csak 55%-on van a fenyero. A csendes don eseteben nem a minoseget kritizaltam, hanem a meretere gondoltam, hogy nem allnek neki.... -
cidalain
veterán
válasz
#70516736 #66209 üzenetére
Termeszetesen, ajanlhato, de semmit tobbet nem tud, mint a 30k-s tablet.
Az 1,5 ram marketing, semmivel sem hasznalhatobb, mint egy jol optimalizalt 1 gb ramos tablet.(#66210) Oldman2
Igazabol nem az olvasassal van a baj, hanem a pdf-fel. Ha nagyitod olvasashoz, akkor szelesebb lesz, nem tordelodik ujra a szoveg, kilog oldalra. Vagy fekteted a tabot, akkor meg nem fer bele egy oldal. A csendes Don-t eszembe nem jutna tablettel nekiallni olvasni. (Mondjuk ebook readerrel sem) -
cidalain
veterán
válasz
t3tv3s #66207 üzenetére
Ne haragudj, melyiket tartod nem normalis uzletnek?
Edigital, mediamarkt, euronics? Ebben a haromban megtalalhato az osszes kiszemelt. Es akkor a nagyobb pc boltokat, ahol normalis garit adnak nem szamoltam. Tehat nem nehezkes a gariztatas.Masik problema hogy mennyit rakjanak hozza a 35-hoz, hogy normalis 7"-osat vegyenek? Nincs normalis 7"-os gep a piacon. Hiaba van 50-60k penzed nincs olyan ami annyiert normalis
Nexus 7 2013 lenne, de az mar nincs. Refurbished sem igazabol.Harmardeszt az IPS kijelzonel mi a normalisabb? Lehet mondani hogy az FHD Ipsn de az 7" eseten bolhafaxnyi betut eredmenyez, semmivel sem jobb olvasni. En a HD felbontasnal is nagyitom a szoveget. Tableten nem jo pdf-et olvasgatni, ahoz ebook readert kell venni. De most egy-egy doksi/konyv siman vallalhato.
ABee: 7 orat nem fog elmenni folyamatosan bekapcsolt kepernyovel a Lenovo, de egyik sem. Sacc 4-5 ora kepernyoido. De egy ember nem tud egy tabot 5 oran keresztul nezni, az mar nem atlagos hasznalat. Normal hasznalatnal viszont menni fog az a 7 ora.
-
cidalain
veterán
válasz
Blaise #66181 üzenetére
Jobb itthon biztos nem lesz, max ugyanolyan ennyi penzert.
Azert ez a samu is mar vagy 2 eves cucc. Az 1,5 giga ram marketing, kb annyira hasznalhato mint egy jol optimalizalt rendszer alatt az 1 gb. Szoval ne ez legyen a fo szempont. A 30k kategoriatol a samsung markanevnyivel kerul tobbe.
Meg lehet venni 40-ert, de szvsz ugyanezt kapod 30-ert is nem samsungba.
Edigitalnal neha van refurbished Nexus 7 2013 35k kornyeken. Na az nagyon jo vetel lenne 2 GB ram van benne, hatranya hogy nem bovitheto microsd-vel, de ahogy irtad mire hasznalnak, ez nem befolyasolna.
Mas 2 GB ramos 60 folott van itthon. Nem divat.(#66184) Alien13
Csak kinai johet szoba szerintem ilyen kemeny feltetelekkel: Teclast, Chuwi, Onda modelleket nezegess, inkabb a dual OS-t erdemes venni, ha mar egyszer...
Bar az a kijelzofelbontas tul magas kovetelmeny lesz... FullHd-vel millio lehetoseged lesz, ezzel mar majdhogynem semmi. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Gyula-katona #66154 üzenetére
Van ahol befolyasolja, van ahol nem. Ehhez a konkret tipus ismeretre kellene. Azert mondtam a szakforumokat, de ezt nem a prohardverre ertem, hanem nemzetkozi forumon korbenezni.
-
cidalain
veterán
válasz
Gyula-katona #66152 üzenetére
Ne haragudj, nem vagyok android expert. Nem tudom hogyan kell romot cserelni, sosem csinaltam. Vannak erre szakforumok, ott kellene utananezni.
Ez csak egy milyen androidos tabletet vegyek topic... A te kerdesed ezen joval tulmutat.
Link: Most feltesszuk hogy tudod a google-t megfeleloen hasznalni, es ennek ellenere nem talaltal. Mivel en is csak google-on tudok keresni, ezert akkor nyilvan en sem fogok talalni semmit -
cidalain
veterán
válasz
Traianus #66143 üzenetére
Itthonrol semmit. 60-tol kezdik osztogatni a 2GB ramot, es a rogton megfelelo elso keszulek meg nem a legjobb valasztas. Szoval az elso jo szivvel ajanlhato a Huawei Mediapad M2, de az meg mar jelentosen tobbe kerul. 4:3-ban van valami Alcor, de nem jut eszembe a tipusa, de az is dragabb.
Kulfoldrol viszont valogatott 9,7-esek vannak Dual OS-sel. Teclast X98 szeria, Onda v919. Jelentosen a kereteden belul.
-
cidalain
veterán
válasz
Gyula-katona #66132 üzenetére
Egy a gyarto oldalarol leszedett rom feltelepitese utan fuggetlen lesz.
Azaz rendszer ujratelepites kell. Ez nem jogellenes.
Ezzel viszont bukod a garanciajat.Mikentjeben nem tudok segiteni.
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Ferike81 #66126 üzenetére
25 körül Lenovo A7-10, Asus Memopad ME176CX Refurbished 16GB-os
30 körül Acer Iconia B1-770
40 körül Samsung galaxy Tab 4 7
Edigitalos árak ezek, máshol lehet hogy kicsit mások az árak.
Én az Asus fele hajlanék, mert jó a kijelzőfelbontása, és 16GB-os a háttértárja. Nem mellesleg olcsó is.(#66122) CactuS
Most éppen van Edigitalban Refurbished ME103K 38-ért Nem jobb mint amiket mutattam 50-55-ért, viszont nem is rosszabb. És költséghatékony megoldás. -
cidalain
veterán
válasz
CactuS #66122 üzenetére
7" Lenovokkal volt dolgom, azok jók voltak. Nem olyan mint az LG, de jó.
Más választás nincs, a 2GB-ot 60-70k környékén kezdik csak el osztogatni:
De a Samsung Tab E vagy Tab A (1,5GB), és az Asus Zenpad (2GB) vásárlásától meg a tesztelők tapasztalatai alapján le kell hogy beszéljelek. Mindegyik harmatos produkció, hiába több a ram mint 1 GB.Tab2 A10-30 nem tudom régiós e: van angol bejegyzés róla a lenovo.com-on, és szlovák, dán, finn, görög olvasnivaló is van a neten. hogy magyar miért nem, azt nem tudom
-
cidalain
veterán
válasz
Tálydi #66115 üzenetére
Tab 3 felejtős, a light verziója meg pláne!
Nexusból inkább 2013-at vennék használtan, az sokkal jobb, mindennél.
Az LG nagyon jó kis cucc, ha nem lett frissítve Lollipopra, akkor meg szinte tökéletes.
Memopad melyik? ME173, vagy ME176? mindegy is, mindegyik jó.Samun kívül bármelyiket veheted
De ha van rá lehetőséged akkor Nexuxs 7 2013.(#66114) CactuS
igen, talán én is a frisebb Tab2 felé hajlanék inkább -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
CactuS #66104 üzenetére
Elég szar a helyzet:
Jelenleg az Edigitalban 50k alegolcsóbb ajánlható 10"-os
Refurbished tegnap még volt, nézni kell hátha még lesz
Mediamarktban sem látok most 40 alatt olyat amit teljes szívvel ajánlani lehetne 10"-ban. Ez ott az első értelmes 50k
Emagon 55k a legolcsóbb 10"-oseStar, Archos modelleket én nem vennék, de én az Alcatelt is elkerülném. Viszont ezek beleférnek a keretbe.
Azért 4 magos proci 1 GB ram mindenképpen legyen, és 1280×800-nál ne legyen szarabb a kijelzőfelbontás. -
cidalain
veterán
ez az?
elég gyengus ez a cucc már. én nem csesznék el vele 2 óránál többet.(azért mondom ezt így, tegnap is volt egy hasonló érdeklődő, mert ha normálisan nézzük akkor egy szervizes óradíj mondjuk 4000 Ft-tól indul, a tablet értéke meg kb 10 rugó se használtan. szóval ha elcseszel rá 3 napot, és kapsz a szomszédtól cserébe 2 csokit/sört, akkor azzal is sokkal jobban jártál volna, ha nem csinálsz semmit, és pihensz)
-
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #66083 üzenetére
ez elvileg gyári refurbished, nem bolti.
igen, valami miatt visszament az Asushoz. ott orvosolták a dolgot, és újra eladják. rendszerint ez csomagolássérülést jelent. Minden ilyen terméknek bontatlan csomagolásban kellene lennie (egyszerűbb dobozban is lehet), és fóliásnak mindenhol, a termék sem lehet kopott, karcos, használt. (hogy a bolt trükközik e ezzel, azt nem tudom) -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #66080 üzenetére
Amire figyelj: 4 mag, 1 GB ram, min 1024×600 7" IPS kijelző.
Itthonról az ASUS ME176CX 16 GB-os verziója elég jó 25 körül az edigitalban. Ez refurbished termék ugyan, de még így is jó, 1 év garival.
Külföldről Chuwi, Teclast, Onda modelleket éri meg nézegetni, bár ezek a belépőszintűek nem feltétlen jobbak az itthon kaphatóaknál (olcsóbb, de ha rájön 5000 postaköltség, akkor ugyanott vagy, viszont problémás a gari). Kintről inkább a 8"-os dualosok lennének jók (2GB ram/32GB háttér), de azok 100 dollár környékén vannak, onnan indulnak. -
cidalain
veterán
Van wifi only 2/32 is!
(Mar el is fogyott az LTE-s valtozat Edigitalon)
Neha itt (ED) felbukkan egypar darab, 40-45 korul szokott menni a refurbished attol fugg hogy 16/32 hatter van e benne. Ezekre 1 ev gari van.
Ezekutan ugy gondolom hogy egy gari nelkuli hasznalt 35 korul lehet realis (32 giga wifi only, 16-tal talan 2 rugoval kevesebb, LTE verzio 2-vel tobb mondjuk)Update: tobb infos bolt is arul, de figyelni kell mert azok jellemzoen 2012 verziok. Persze ok nem irjak oda a datumot, igy hortelen felrevezeto lehet. A tegras a 2012-es, a snapdragonos a 2013-as.
-
cidalain
veterán
válasz
gamesoft #66070 üzenetére
Ezek kozul egyertelmuen a Mediont vennem.
Azzal eleg jo tapasztalatok vannak, a Medion cuccok meglepoen jol sikerultek (nemcsak a tablet). Meg jobban is hangzik a 4 magos intel soc, mint a Goclever action markaju 2 magosa (ami mondjuk ki egyenesen, nem egy tomegtermek, sot) -
cidalain
veterán
Szerintem annak szamit. Jobb, mint amik olcsobbak nala, hisz ebben 2 GB ram van. Az elobb linkelt tipus raadasul 32 GB tarhelyes (ami sajna nem bovitheto), de meg igy is tobb mint az atlag 7" tabog 8 (esetleg 16) gigaja.
Mivel referencia gep, ezert az android nem rocog rajta, porgos minden. A megjelenesekor csucs volt, igy siman felvesi a versenyt meg ma is a kategoria legtobbjevel, sot.
A mai csucsgepek ugyan erosebbek, de jellemzoen tobbe is kerulnek egy nagysagrenddel. A 2 GB ram 60k ft kornyeken kezdodik, es akkor meg az LTE-rol nem is beszeltunk....
-
cidalain
veterán
válasz
Goldelf #66064 üzenetére
drágát akarsz venni, vagy jót?
Nexus 7 refurbished 50-ért
Lenovo Yogák sem rosszak, meg az a Phab sem
Kicsit többért 12"-os LG is van.
Persze nem azt mondom hogy rossz a Honor, csak kicsit sokallom... -
cidalain
veterán
válasz
LimaBravo69 #66049 üzenetére
Fentrol redony lehuz, es az automatikus elforgatast bekapcsolbi a gyorsikonnal.
Vagy beallitasok-kijelzo-automatikus elfordulas pipaIlyesmit keress, a konkret tipust nem ismerem, de annyira nem keverhettek el ezt az opciot. A tabod biztosan tudja a forgolodast!
Ha az opcio be van kapcsolva es megsem megy, akkor szenzor hiba, vidd vissza gariba.
-
cidalain
veterán
válasz
regener #66042 üzenetére
4 magos soc, 1 gb ram 1024x600-as felbontas, 7". Ezzel nagyon nem lehet melleloni.
Edigotalban Wayteq xTab 7Q akcios 22-ert. +5k eseten Sygic eu terkep is van hozza.
Wayteqnek van gyari autos keszlete: tarto es tolto. Ami lehet hogy jobb, mint egy univerzalis olcso kinai vacak (en M-tech tipusu univerzalist probaltam, az szar)De be lehet probalni az Alcor Zest 780i tipust 18ert ha nagyon arerzekenyek vagytok.
Vagy esetleg valami hasznaltan. -
cidalain
veterán
válasz
Palapo #66036 üzenetére
Igen, ahogy leirtak az sd kartyara nem minden esetben lehet programokat tenni (root szukseges a legtobb tabletnel), igy a telepitendo programok szama meret fuggvenyeben erosen korlatozott (bar feleseg eseten nem valoszinusitheto tobb csucs jatek...) Nekem 8 GB-os tabom van, elferek, nem jatszadozom.
Eleg nagy mobilnet tapasztalatom van, bar sajna nem 3/4G, inkabb Gprs lefedettseg teren. Ez alapjan en aht mondom hogy a legstabipabb lefedettsege a telenornak van, szorosan vele a tmobile. Vodafon irtozatosan szar. (Es azert azt tegyuk hozza hogy a Gprs hangsavot hasznal, tehat ahol nincs ott telefonalni sem nagyon lehet, ott nem valoszinu hogy van mondjuk 3G sem)
Hozzateszem, a tapasztalataim orszagszintuek ugyan, de ez javareszt nem lakott teruletet jelent. -
cidalain
veterán
válasz
wandor0930 #66030 üzenetére
Ez csak ketto magos, meg az Me70c is.
Probalj felmenni 22-re wayteq 7q kerul ennyibe.
De a legjobb 25-ert a Lenovo a7-10 vagy az Asus ME176CX lenne.
Ez a harom nem beleposzint, tenyleg jok. Utobbiak meg is erik a kis felarat a Wayteqhez kepest. Asusban raadasul 16 GB hattertar van!Esetleg ha tenyleg nagyon arerzekeny vagy akkor ugyanezek hasznaltban.
-
cidalain
veterán
válasz
this is life #66021 üzenetére
Ez engem is erdekelne.
Mert a 10" nagy lesz, igy 8-asat kell venni, de ott meg fosok az FHD-tol, hogy winen hasznalhatatlan -
cidalain
veterán
válasz
Palapo #66008 üzenetére
nagyjából igen. a snap 400 és 410 között nincsen egetverő nagy különbség. pláne nem olyan ami nagyban észrevehető lenne. az LG nagyon jól van optimalizálva KK alatt, de most már a Lolli is elfogadható a forumozók szerint. a másikról nem tudok nyilatkozni, annyira nem követem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest