- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
mexicanraven #56402 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy vannak LG-k ahol lehet, de akkor úgy néz ki ez rossz infó volt....
-
ClioRS
őstag
válasz
shinobi183 #56395 üzenetére
Esetleg LG G Pad 7, ami szintén 8gigás, de tuti jön az 5.0, microsdvel meg tudod bővíteni, arra meg mehet majd a játék. Ez még a 8Q-nál is kicsit erősebb GPU-ban.
-
ClioRS
őstag
válasz
shinobi183 #56389 üzenetére
Ha jön rá az Android 5.0, akkor lehet majd memkarira telepíteni a játékokat
Az LG tudja gyárilag is a 4.4-en, lehet ezen is van ilyen lehetőség. Van témája, nézz be oda szerintem infóért.
-
ClioRS
őstag
válasz
shinobi183 #56384 üzenetére
Ebben benne van a navigációs szoftver is, lehet kapni enélkül is 32-ért, ha nincs rá szükséged.
A processzor rész nagyjából ugyanaz, de a grafikus rész erősebb, kb mint az F6-ban. Menni fog a másik kettőn is, de ezen jobban(#56386) Realradical
Wayteq 7Q -
ClioRS
őstag
válasz
Realradical #56380 üzenetére
Méretben mekkora legyen?
(#56381) shinobi183
Ha asphaltozni akarsz, akkor Wayteq 8Q. A másik kettő nem lesz elég erős hozzá.
-
ClioRS
őstag
A7 van mindkettőben, igazából ugyanaz a SoC
Az LG IPS, a Samu nem, viszont azt írják jó a kijelző. Szerintem a kinézet döntsön, nekem a 8-as verziónál sehol sem érződött, hogy fél gigával több a RAM.(#56353) daniel2121
Valóban úgy tűnik, pedig volt pár helyen gyári garanciával úgy emlékszem. -
ClioRS
őstag
válasz
bagosanyika #56329 üzenetére
Akkor meg bőven megérte szerintem
-
ClioRS
őstag
válasz
bagosanyika #56325 üzenetére
A jó döntést hoztál-e elég relatív. A két gép között 20 ezer különbség van, kb tükrözi is a viszonyukat. A Samsungban egy erősebb SoC van, ha a grafikus részt nézzük, de ha nem játszol komoly grafikával rendelkező játékokkal, akkor ez nem fog "fájni". Illetve még talán a 2 év gari szólhat a Samsung mellett, meg talán a "komolyabb" márka.
Nekem a Lenovo 8"-os tabja gyorsabb volt, mint a Samsung 8-asa... Böngészésnél például 2 lapnál már rendszeresen újratöltötte az oldalakat, míg a Lenovo simán elbírt 4-5-tel is, pedig csak 1GB RAM volt, míg a Samuban 1,5GB.
Szerintem olyan 6-7 óra kijelzőidőt bírnia kellene. Elvileg ezek az akkuk már az első töltéstől ugyanazt a teljesítményt tudják, viszont általában 2-3 töltési ciklus az, mire beáll a dolog. -
ClioRS
őstag
válasz
Kleroo #56309 üzenetére
Ennyiért még nincs 1080p.
Mindkettő jó, ha nem szeretnél játszani, akkor inkább az Asus legyen, az Intel SoC miatt van játék, ami nem indul el. Ha játszanál, akkor a Lenovo, de azt tudni kell, hogy elég gyenge a grafikus rész, szóval nagy dolgokat nem kell várni tőle. Ha valami komolyabbat szeretnél, akkor az az Asus Transformer Pad TF303K lenne, ami már FullHD, viszont 90 ezer az ára. Vagy, ha nem ragaszkodsz az androidhoz, akkor Lenovo MIIX 2 10,1, amin teljes értékű Win 8.1 fut. -
ClioRS
őstag
válasz
Smarkoka3 #56307 üzenetére
Mivel játszani akarsz az Intel miatt kiesik az Asus, nem mindegyik játék indul el rajta. Ha komoly gépet akarsz, akkor marad a Z3/Z2, amit írtál is, esetleg még a Samsung Galaxy Tab S 8.4, 10.5.
Ezeknél gyengébb és olcsóbb a Samsung Galaxy Tab 4 8.0, 10.1. Nekem volt a 8-as, játszani lehetett vele, például a Real Racing 3 szépen futott, de a netezésnél voltak gondok, 1-2 nyitott fül mellett már újratöltögette az oldalakat, a 1,5GB RAM ellenére. -
ClioRS
őstag
válasz
tjb007 #56278 üzenetére
De élőben látta, a kezében volt, használta. Nekem ez sokat számít, azért, mert ha nem egyezne a papírformával, akkor nem ezeket írta volna. Én is erősen gondolkozom ezen a cuccon, ezért az árért elég ütős ajánlatnak tűnik.
Én is abban bízom, hogy lesz itt is teszt hamarosan, lehet megvárom azt -
ClioRS
őstag
Mivel sokszor szóbakerül mostanában az Alcor Access O819M, találtam róla egy tesztet, ahol egész jókat írnak róla: [link]
-
ClioRS
őstag
Ha ez a játék, akkor ehhez szerintem nem kell nagyon komoly hardver.
Lenovo tab A8 3G, Alcor Access O819M (papíron jó, de még nincs tapasztalat), Alcor Access O719R (erről van teszt), Samsung Galaxy Tab 4 8.0 T335 LTE.
-
ClioRS
őstag
válasz
bagosanyika #56229 üzenetére
Kaptál választ, olvasni kellene:
"(#56210) kátú válasza bagosanyika (#56203) üzenetére
Szerintem a tab 4 jólehet"(#56227) Potkulcs
Okozhat gondot, de nincs pontos lista, hogy mi megy és mi nem. Az meg, hogy mi fog, és mi nem, végképp nehéz megmondani
Az Asus egyébként kicsit erősebb a Lenovotól, de a Lenovo is szépen működik.(#56228) Hauptmann
Papíron nincs jobb. Elég jónak tűnik, viszont semmi tapasztalat nincs még róla. Ha esetleg vennél, akkor várjuk szeretettel az infókat(#56230) lzorka
Ezekre igen.(#56233) Greag
Ahogy írták: gari! -
ClioRS
őstag
Semmit sem számít a plusz fél giga, most adtam el a 8.0-át azért, mert folyamatosan bezárogatta az ablakokat, ha 2 volt megnyitva a böngészőben....
A SoC meg jobb az LG-ben, ha a 7-eseket nézzük.(#56176) asdwtf
Vagy a 7-es LG, vagy a 8-as(#56177) s3nsitivity
Játékoknál meg kellene nézni, hogy mivel megy, meg mivel nem, mert van, ami el sem indul Intelen. Egyébként lehet vele élni, átlagos használatra elég. De frissítés már nem lesz rá, nem egy új cucc...(#56181) nova001
Asus Transformer Pad TF303K, Samsung Galaxy Tab S 10.5 -
ClioRS
őstag
válasz
#65388800 #56167 üzenetére
Én 14 gigát olvasok a tesztben, legalábbis ami a mobilarénán van.
(#56174) Szabix01
Ezt mi is megszenvedtük itthon anyukámmal.... Tablet lett a vége a sokrétűbb használhatóság miatt. De nem volt könnyű döntés
Ha nem zavar, hogy nem e-ink a kijelző, akkor legyen tablet. Ha zavar, akkor viszont érdemes elgondokodni egy ebookon. Ha meg tabletet kéne a plusz funkciók miatt, de zavar a kijelző, akkor vehetsz mellé esetleg egy használt olvasó olcsón.Egyébként ennyiért Wayteq 8Q.
-
ClioRS
őstag
válasz
l.skywalker #56155 üzenetére
Ezek közül én az LG G Pad 8.3-at választanám, az a legerősebb gép, az LG jó gyártó.
-
ClioRS
őstag
válasz
s3nsitivity #56112 üzenetére
Wayteq 7Q?
-
ClioRS
őstag
válasz
s3nsitivity #56110 üzenetére
Alapvetően nem volt rossz cucc anno, ma már azért gyengécske. Ez hogyan jött a képbe?
-
ClioRS
őstag
Ha nem akarod játékra használni, akkor jó lehet az Asus is. Ha igen, akkor inkább a Samsung. Vagy ide lehetne még venni az LG G Pad 10-et is.
(#56099) kalm007
Akkor inkább egy Concorde Q10.(#56102) Met
Asus Tranformer pad TF103CX, Lenevo A10, LG G Pad 10, Samsung Galaxy tab 4 10.1
(#56105) Gameszidh
Asus Transformer Pad TF303CL + dokkoló, de ez drágább. Talán Samsung Galaxy Tab S 10.5. Vagy esetleg valami windows-os kütyü, de azokból meg nincs 3G-s, legalábbis ahogy én látom. Külföldről nem tudok nyilatkozni.(#56107) Kucsmagomba
Mivel a Tab Pro nem jelent meg itthon hivatalosan, nincs rá gyári garancia. Viszont nem sokkal drágábban a Samsung Galaxy Tab S 10.5 van gyári garanciával: [link]
Rá kellene kérdezni, de tudomásom szerint gyári garanciás cuccokat árulnak. De itt már biztos gyári a garancia, megéri azt a plusz párezret. -
ClioRS
őstag
válasz
s3nsitivity #56089 üzenetére
Maradj a Nexusnál. Hasonló teljesítményt csak az LG G Pad 8.3 tud, ami olcsóbb annál, az gyengébb is.
A Samsung messze elmarad tőle.... Vagy ha újat akarsz, akkor LG G Pad. 7.0, esetleg még olcsóbban Wayteq 7Q/8Q. -
ClioRS
őstag
válasz
#65388800 #56071 üzenetére
Ilyen listát sajnos nem tudok, hogy létezne....
Esetleg itt kérdezd meg azokat a programokat, amiket használnál, ugyanaz a SoC a két gépben, játékokból már összeállítottak egy listát: [link]
Vagy esetleg a saját témájában: [link](#56072) PiciDikenz
Igen. Az Alcorban lévő ennél kicsit erősebb a magasabb órajel miatt.Az Alcor nekem is mozgatja a fantáziámat, csak jelenleg korlátozottan tudok mozogni, azért nem néztem még meg. Papíron elég jó darabnak tűnik ennyiért.
-
ClioRS
őstag
válasz
Lackó86 #56068 üzenetére
Inkább Wayteq 8Q, erősebb mindkettőnél, és pár ezer csak a különbség.
De ha csak ez a kettő lehet, akkor inkább a Lenovo. A Samsungban az a processzor nem egy bajnok darab....(#56069) kalm007
Szerintem a 64bit előnyére azért várni kell még, talán 1-2 év kell neki. De aztán ne legyen igazamAz Intellel az a baj, hogy nem ARM alapú, hanem x86, ezért lehet, hogy nem minden számodra fontos program vagy játék fog elindulni rajta. Úgyhogy valamennyire kompromisszumos a dolog.
-
ClioRS
őstag
válasz
PiciDikenz #56066 üzenetére
Ha nem kell a 3G, akkor Wayteq 8Q jöhet még szóba.
Egyébként az Alcor a legerősebb a 3 közül.
-
ClioRS
őstag
Játékra inkább az LG-t venném.
Böngészgetni meg elég az Asus is.
(#56022) howey
Mindkettő tud OTG-t, de, hogy melyik típussal menne biztosan a modem, az csak a próba után derül ki, biztosra nem lehet megmondani. Az Alcornál azt írják a tesztben, hogy kicsit gyenge a wifi. Az Asus biztos, hogy gyorsabb, mint az Alcor, aminek nagyobb felbontású a kijelzője és 2GB RAM van, szemben az Asus 1Gb-jával.(#56013) stewe780
Szarkazmus
Az Andreno 305 erősebb a Mali400-nál.(B)(#56025) czanga(/B)
Lenovo A10, Asus Transformer TF103CX (meg kellene nézni, hogy megy-e intel processzoron az HBO GO), LG G Pad 10.1, Samsung Galaxy Tab 4 10.1(#56026) ttamashu
Wayteq 7Q -
ClioRS
őstag
válasz
Kucsmagomba #55919 üzenetére
Nem mindegyik ilyen, sőt, amik ki vannak állítva olyan dolgokat produkálnak, amik nem nagyon jönnek elő valós használat során. Milka 78-nak van itt a fórumon, dícséri eléggé.
(#55921) viperabácsi
Teszt
Mondjuk 7-8"-t írtál, ahhoz képest ez 10-es
De ha árat nézzük, akkor mondjuk az LG G Pad 8.3(#55923) WinZol
A Samsungnál biztosan azzal jár, Prémium garis egyébként. Sony-t nem tudom, van olyan termék, aminél nem állítható vissza a gyári állapot, így bukó a garancia, ennél nem tudom hogyan van. -
ClioRS
őstag
válasz
csudri #55910 üzenetére
Nem lehet.
(#55914) dongasre
Inkább Wayteq 8Q, ha nem fontos a 4:3-as kijelző.(#55915) psykie
Nem nagyon van más.(#55916) viperabácsi
Kellene egy árkategória, mert 25 ezertől egészen 100-ig lehetne sorolni(#55917) Edenyke
Ha nem akarsz játszani nagyon: Asus Transformer Pad TF103CX. Ha játszanál, de elég a középkategória, akkor Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Ha ez kevés, akkor Asus Transformer Pad TF303K, bár ez a keret felett van egy 10-essel. -
ClioRS
őstag
válasz
fausto #55828 üzenetére
Ha megnézed az Asus tesztjét, a Teljesítmény-teszt résznél össze tudod hasonlítani a Galaxy Tab 4 10.1-el, mivel nagyjából ugyenaz a hardver van az LG-ben is. Látható, hogy az Intel SoC erősebb, viszont mivel x86-os, és sok program még csak ARM-re van írva, és ezeket csak bináris fordítással tudja futtatni, ami elvesz ebből az előnyből valamennyit, de azért még erősebb lesz.
Az Asus-nak is jó a supportja, viszont ha például az Intel nem írja meg a drivert az új Androidhoz, akkor hiába minden, nem lesz frissítés rá. LG-nél viszont valószínű, hogy lesz.Ha nem akarsz játszani és kell a nagyobb képernyő, akkor Asus.
Ha akarsz, és beéred 8"-os kijelzővel, akkor LG.
(#55839) nagypasztor
Én nem nagyon vennék ilyen gépet, oké, hogy 3 év a gari, de inkább nem
A travian flash alapú játék? Ha nincs androidos alkalmazás, akkor azt számold bele, hogy lehet, hogy nem fog fényesen futni a dolog, mivel a mobil flash fejlesztése befejeződött. Meg lehet oldani, hogy fusson, de szoktak gondok lenni. Wayteq 8Q, LG G Pad 7.0, 8.0, Samsung Galaxy Tab 4 7.0, 8.0, illetve Lenovo A7 vagy A8.(#55841) To_Pet
Wayteq 8Q, LG G Pad 8.0, Samsung Galaxy Tab 4 8.0, Lenovo A8, Asus MeMoPad HD 8 ME181CX, Asus MeMoPad HD 8 ME181C(#55842) Sdmv8
Wayteq 8Q, LG G Pad 7.0, Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Lenovo A7, Asus MeMoPad HD 7 ME176CX(#55843) stewe780
Ha 7", akkor miért 8"-osat nézel?LG G Pad 7.0?
-
ClioRS
őstag
-
ClioRS
őstag
válasz
misi01234567 #55778 üzenetére
Ez kész.....
-
ClioRS
őstag
válasz
misi01234567 #55765 üzenetére
Most írod be harmadszor ugyanazt. Írtam rá választ már először is, következő alkalommal szólni fogok egy moderátornak.
(#55773) fausto
Asus MeMoPad HD 8 ME181CX/ME181C -
ClioRS
őstag
válasz
sz.atesz89 #55726 üzenetére
Attól függ mire kell. Ha nem akarsz nagyon játszani, akkor Asus Transformer Pad TF103CX, mivel az Intel proci miatt lesz játék, ami nem indul el. Ha játszanál, de beéred azzal, hogy nem fognak nagyon durva grafikával futni a játékok, akkor Lenovo TAB A10. Ezeknél egy fokkal jobban lehet játszani az LG G-PAD 10.1-en, de az már kicsit drágább.
(#55731) SRII
Igen, elegendő. Viszont azért a minőségi jelző nem éppen értendő rá, átlagos, annak, amit írtál, megfelel. Lehet mondjuk, hogy jobban jársz egy Asus Transformer Pad TF103CX-szel, ha nem fontos a játék, bár ez kicsit drágább.(#55736) fausto
LG G-Pad 8.0, ebben azt hiszem nincs HDMI, talán még a LENOVO IdeaTab A8 A5500, ez valamivel olcsóbb, és egyben kevéssel gyengébb is.(#55739) mano2001
Inkább egy Wayteq 8Q. -
ClioRS
őstag
válasz
misi01234567 #55728 üzenetére
Kaptál választ, nem kell háromszor beírni ugyanazt. Olvasd vissza.
-
ClioRS
őstag
válasz
kalozhun100 #55710 üzenetére
Wayteq 8Q
-
ClioRS
őstag
Akkor is
Az a baj, hogy 60-ért mondjuk vehetnél egy LG G Pad 8.0-át, vagy egy Samsung Galaxy Tab 4 8.0-át, amik hardvert tekintve nem jobbak a Wayteq-nél, csak ugye nevesebb márka mindkettő. Neked kell eldönteni, hogy megér plusz 20 ezret a plusz 1 év gari, meg a nevesebb márka, vagy nem. Még talán a várhatóan jobb szoftverfrissítés szólhat a két jobb márka mellett, de ez sem mindig igaz, mert például a Samsung Note 10.1 egy csúcskategóriás tablet volt anno, és 1 db verziófrissítést kapott egész életében.
A következő kategóriamár 70+ ezres, az LG G Pad 8.3 személyében, ami jóval erősebb ezeknél.
Bocs, az előbb a windows-os tabletek közül kihagytam az Acer Iconia Tab W1-et és W4-et.
-
ClioRS
őstag
válasz
schleier #55693 üzenetére
Én a Samsungot kihúznám. Jó lesz az LG.
(#55694) krezna
A Wayteq-et szokták ajánlani ebben a kategóriában.(#55695) misi01234567
Papíron nem rossz cucc ez a Pipo, de én akkor inkább Samsung Galaxy Tab S 8.4-et vennék, itt van 94-ért, és elvileg gyári garanciás: [link](#55696) DFB
Az újabb AMOLED-eknél nem kell tartani beégéstől. Amiket felsoroltál mind jó gépek, egyedül a Lenovo nem alkalmas nagyon játékra az Intel SoC miatt. Szerintem nem zavaró a pentile elrendezés, mivel elég sok pixel van. Bill-t sajnos nem tudom. Windows-os gép: Lenovo Thinkpad 8, Acer Aspire Switch2 (csak HD-s).(#55701) Dapro
40-ért itthon a legjobb ajánlad a Wayteq 8Q, itthon. Külföldről nem tudok nyilatkozni.
Lenovo MIIX 2 8", árban ez van a legközelebb, ami windows-os. -
ClioRS
őstag
válasz
mr.tamasbiro #55654 üzenetére
Nem jó a link. Ár, méret? A játékok alatt komolyabb játékokra is gondolsz, vagy csak egyszerűbbekre?
-
ClioRS
őstag
válasz
dokee78 #55621 üzenetére
Ha nem akarsz MTK-t, akkor kicsit emelni kell az áron, ezek jobbak is játékra: LG G Pad 8.0, Samsung Galaxy Tab 4 8.0. Vagy csökkentesz, és ezek 7 colos verziói.
Ha megbarátkoznál az MTK-val (amivel egyébként szerintem nincs gond mostanában), akkor Wayteq 8Q (kb olyan szinten van mint a felső kettő), vagy a tőle kicsit gyengébb Lenovo A8.
Ha tényleg nagyon ritkán játszanál, és nem gond, hogy 1-2 nem indul el az Intel SoC miatt, akkor Asus MeMoPad HD 8 ME181CX.
-
ClioRS
őstag
válasz
dokee78 #55615 üzenetére
Kijelző méret? Mire használnád?
(#55618) akkójóva
Ami belefér, az a Concorde Q10. Youtube videókra elég lesz szerintem a teljesítménye bőven.
Esetleg még az Alcor Zest Q933RS, bár ennek elég nagy a felbontása, ahhoz meg nem éppen erős SoC társul, de talán a youtube videókkal nincs gondja. -
ClioRS
őstag
Első blikkre elég jó cuccnak tűnik
Csak aztán valóban jó-e, az jó kérdés..... Én azért megnyomkodnám mielőtt megvenném.(#55587) minek?:S
Szerintem inkább a BB Z10 topicban érdeklődj, ott azt hiszem van pár embernek.(#55588) VMatteo
Minden infó hasznos lehet. Az a kijelző nem valami bajnok, de ennyi pénzért ugye.... -
ClioRS
őstag
válasz
sitotomi #55451 üzenetére
Én is mindig vigyázok minden eszközömre, mégis volt már nem egy szervizben. Az sem mindegy, hogy pl kijelző csere esetén nem gyári kerül bele, ha nem utángyártott, ami lehet, hogy nem olyan minőségű, mint a gyári.
Lehet, hogy eddig elkerült a hiba, de csak egyszer haljon be az alaplap, mindjárt más lesz a véleményedNe legyen így, ne érts félre, de az, hogy eddig valami nem történt meg, nem jelenti azt, hogy holnap vagy akár ma nem fog...
-
ClioRS
őstag
válasz
lilianakov #55369 üzenetére
Akkor inkább Galaxy tab S 8.4, az AQUA például 119 900 Ft-ért adja, és náluk gyári garis termékek vannak.
Komolyabb hardver, ugyanazon az áron: [link]
(#55368) zsolt008
Én megtartanám azt a Nexust
Esetleg az LG G-PAD 8.3, de az ugyanaz a hardver, kicsit nagyobb kijelzővel. -
ClioRS
őstag
16:9
Wayteq 8Q, LG G Pad 7 vagy 8, Galaxy Tab 4 7.0, Lenovo Tab A84:3 (kisebb felbontás)
Alcor Zest Q813IS, ConCorde Tab AMAZON, Koobe X8 SlimHa nem fontos a játék, akkor Asus MeMoPad HD 7 ME176CX, Asus MeMoPad HD 8 ME181CX, mivel ezek Intes processzorosak, és játékoknál szokott gond lenni, illetve 1-2 programnál is előfordulhat.
-
ClioRS
őstag
válasz
mr.tamasbiro #55343 üzenetére
Wayteq 7Q, 8Q, Lenovo A7, most akciós a Prestigio MultiPad 2 Pro duo 7.0, talán még azt venném ide. Bár arról nem sok infó van, így adatlapról nem tűnik rossznak.
Ha 4:3 arányú kijelző kell, akkor meg BeeX Mini Bee vagy DPS iQ8.
Az UTOO Pad M80E-ről semmit nem tudok sajna.
A többi nem IPS kijelzős, amit én nem választanék, mert valószínűleg invertálódni fog, ha nem pontosan szemből nézed. IPS-nél azért nem szokott ilyen lenni.
(#55344) ladlac
Nincs óriási különbség köztük, nem fogsz rosszabbul járni a Sonyval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest