-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Bízok a szakvéleményedben, több gépet láttál, próbáltál már mint én, főleg hogy én még egyet sem, de egy átlag felhasználásra csak nem lehet rossz. Persze nem érhet fel egy PC-vel, miben több GHz-es proci ketyeg, és több GB memória van. De valószínű nem is fím konvertálásra használnám, és nem gémer gépnek. Egy kis office munkához, egy kis netezéshez, egy kis apró képszerkesztéshez szerintem kicsit kényelmesebb mint egy laptop, és energia igényben is alatta marad a PC-nek.
Persze ez egy saját vélemény, mit lehet cáfolni, vagy támogatni.
Az az igazság, hogy elég sok szempontból lehet mércézni ezeket a tabeteket, tábla gépeket (ha jól tudom nem egy a kettő), és ah a technikai rész a fő szempont, akár ki is jelenthetjük, hogy a fellelhető gépek 95%-a elvérzett... Nagy hányada ennek a kínai olcóságok... (nem elírás)
De tény az is, mi állhat a Te véleményed alapjául is, hogy a Win-ek PC-kre lettek főként specifikálva..."még jóval olcsóbb is volt ez tavaly"
Ha egy gépnek leesik az ára akár több 10 ezer Ft-tal, mi veri fel újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest