- VR topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én ezeket nem tartom soknak egyáltalán. Mármint, ahogy mondtam is, jegyzetek, naptár, email, web, fényképek - jó, tudom, ezek már tudnak ennyit is. De egy OS frissítés markettal nehogy már dobjon az áron, szerintem ez alap kellene legyen. GPS már nem, de pl. a bluepantherben van. Kapacitív kijelző nélkül is ellennék, de ha 70k körül lehet majd szerezni, azért az még mindig nem 220. Más problémám talán nincs is. Mondjuk a hardver felől egyiket sem ismerem, de gyanítom már 60k körül össze lehet hozni egy olyan gépet, amin egy film, vagy flash nem akad - szóval ez sem kéne, hogy a magas árat indokolja.
Még a 3g vevőt említettem, de végül is, nekem sem kell, csak jó, ha megvan a lehetőség, de ebben a szegmensben nem várom el.
Szóval, ha mondjuk lenne egy gép pl. 100ért, ami ezeknek mind megfelel, akkor azt mondanám, hogy végre egy megfelelő gép, csak drága - de az meg idővel úgyis lemegy, és nem is kell, hogy sokat csökkenjen. Na de a 200+-os ár nagyon magas ehhez, az alacsonyabb árszegmensben meg nincs is olyan gép, amire azt mondanám, hogy na, ez jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- VR topik
- Asztalos klub
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest