Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #71567 üzenetére
Ha már szóba hoztad Kínát, elég sok dual bootos eszközt látok jó áron az említett márkákból, viszont az android támogatása jellemzően megáll az 5.1-nél, illetve az Intel Atom / Android fúzióról is erősen megoszlanak a vélemények. A magam részéről hajlanék egy kínai vonalról beszerzett termék irányába, csak nem tudom, a fentebb leírtak mennyire jelentenek problémát a való életben.
Csak emlékeztetőül: én vagyok az, aki Lenovo TAB2 A10-30-at cserél éppen valami másra, és eddig a Samsung T580-on gondolkodtam. Utóbbival kapcsolatban kérdés, hogy kisebb boltokban már 68 ezer forint körül megkapható EU tartozékokkal, magyar nyelvvel. Lehet ilyen helyekről venni, illetve érdemes-e, mondjuk egy emag 83 ezer forintos árcédulájának függvényében? Ha jól látom, a gyártói garancia megléte / hiánya a különbség, amit még csak-csak benyelnék, de nem tudom, az ilyen készülékek frissíthetőek-e például rendszeresen, vagy valami mókolás van az egyenletben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- iPhone topik
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest