- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #71567 üzenetére
Ha már szóba hoztad Kínát, elég sok dual bootos eszközt látok jó áron az említett márkákból, viszont az android támogatása jellemzően megáll az 5.1-nél, illetve az Intel Atom / Android fúzióról is erősen megoszlanak a vélemények. A magam részéről hajlanék egy kínai vonalról beszerzett termék irányába, csak nem tudom, a fentebb leírtak mennyire jelentenek problémát a való életben.
Csak emlékeztetőül: én vagyok az, aki Lenovo TAB2 A10-30-at cserél éppen valami másra, és eddig a Samsung T580-on gondolkodtam. Utóbbival kapcsolatban kérdés, hogy kisebb boltokban már 68 ezer forint körül megkapható EU tartozékokkal, magyar nyelvvel. Lehet ilyen helyekről venni, illetve érdemes-e, mondjuk egy emag 83 ezer forintos árcédulájának függvényében? Ha jól látom, a gyártói garancia megléte / hiánya a különbség, amit még csak-csak benyelnék, de nem tudom, az ilyen készülékek frissíthetőek-e például rendszeresen, vagy valami mókolás van az egyenletben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest