- Azonnali informatikai kérdések órája
- Őszköszöntő hardverkeverék
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! Egy barátom hozott egy tabletet , amit a 11 éves kislánya sikeresen lezárt és nem tud belépni. Túl sok minta rajzolás lépjen be Google fiókjával. Így indul az android. Nem fogadja el az email címét sem és a jelszavát sem valamiért. Webes felületen be tud lépni. Gondoltam egy master reset segít majd, de nem tudom hogyan lépjek be. Általában hangerő le fel vagy együtt a kettő és bekapcsoló gomb szokott lenni. Ritkán a próbálkozásokra megjelenik egy fekvő android robot nyitott ajtóval és benne egy piros felkiáltójel. De még erre sem jöttem rá hogyan jön elő. Szinte semmit nem tudunk a gépről, mert a fiától kapta aki Torontóban lakik és ott kapta egy USAGC nevü hivataltól. Amire rájöttem hogy egy rockpad d8 nevü tablet [link] De sem a gyártóját sem manualt nem találok hozzá. valószínűnek tartom, hogy az android sérült mert indítás után sok hiba üzenetet is kiír. Van 5letetek hogyan és milyen romot tudnák feltölteni rá, vagy esetleg hogyan lehet resetelni a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Videó stream letöltése
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Őszköszöntő hardverkeverék
- iPhone topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest