- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taru
tag
Sziasztok!
Táblagépet keresek, már pár napja nézelődök de csak nem jutok semmire
, így kis segítséget kérnék.
Kijelző méret:
8-9" (8" alatt kicsi, 9" fölé mehet de pl 9,7"-s gépek nekem valahogy nagynak tűnnek (pl Ipad) így az a méret már nem fér bele). Lehet 4:3 vagy 16:9/16:10 (ebben nem tudtam dönteni).Újat szeretnék.
Itthon szeretném venni, de érdekel külföldi megoldás is ha itthon sehogy sincs megfelelő a kereten belül vagy ahhoz közel. A garancia miatt elsőbbséget élveznek az itthoniak.
Felhasználás:
Könyv olvasás, kis netezés (WIFIn nem 3G) illetve oktató programok futnának rajta (minimum 5 de idővel lehet több is, ezek ilyen felelet választós, nem nagy grafikai igényű programok (pl. Simple Kanji)). Skype meg hasonló nem lesz (így kamera fölös,ha van akkor a minősége lényegtelen) illetve játszani se fogok rajta, maximum még email program lehet rajta vagy chat program (hangouts vagy messenger).Keret:
30k-40k-ig, ha ez a keret kicsi akkor érdekel olyan is ami drágább de minnél közelebb a kerethez (60k fölött már sok).Felbontás nem számít csak ne legyen használhatatlan (viszonyítási alap egy DPS 7 Dream (800x600-s felbontás 7"-on) de pl láttam 10.1"-s tabletet 1024-x768-s felbontással az is ok volt nekem (nagy felbontású képeket és filmeket nem fogok rajta nézegetni, talán ritkán YT-t)).
Ami fontos, ne 1 magos legyen mert úgy tűnik azt már leterhelem az oktató programjaimmal, 4 mag preferált de 2 is szóba jöhet.
Eddig ezt a 2-t néztem:
Myaudio 816Qc (kb 30k)
Modecom Freetab 9004 x4 (kb 31k).Ezek mennyire elfogadhatóak arra amire használnám illetve ennyiért? A 2 közül használatban melyik erősebb (a myaudio CPUjáról sok félét olvasni, olyat is, hogy az a23-s dual cpu erősebb)?
Minden ötletet és véleményt előre is köszönök!
szerk: Aku idő fontos lenne, kb 8 órát ha bírna az lenne az ideális (persze ezt könyv olvasással, akár WIFI letiltással).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest