Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Home server / házi szerver építése
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
Én majd tavasszal szeretnék tabletet venni, akkor lesz rá szükségem de már egy ideje nézegetem mifélék vannak. Az LG gpad méretbe és fölbontásba lenne megfelelő de kicsit sokallom azért.. hátha meglehetne oldani olcsóbban....
A 8 col környéke a legszimpatikusabb, és a kijelző felbontása az elsődleges szempont 1000x1000 fölött, az se baj ha 1 giga rammal...Láttam néhányat ami meg is felelne pl a Pipo és társai. A használt dolgoktol sem idegenkedek, itthoni vagy esetleg Eu-s forrást tudna valaki ajánlani? Kinábol rendelésröl már lemondtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest