Hirdetés
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
marcyman #37787 üzenetére
Ha pdf olvasásra kell, akkor rögtön kiesnek a 7" modellek. Legalábbis szerintem. Mivel a pdf-nél nem szokott működni az újratördelés, ezért kénytelen vagy teljes méretben nézni. Ehhez pedig nagy kijelző és ahhoz az átlagnál nagyobb felbontás szükséges. Könyvolvasáshoz természetesen nagyon jók az átlag 7" táblák is, mert egy könyvet (epub, mobi, ... ) mindíg a képernyőmérethez igazítja az olvasó szoftver, tetszőleges betűméretben. De, ahogy írtam, ez az, ami a pdf-nél csak korlátozottan működik.
Kínából megrendelve már hozzá lehet jutni 10"-s, HD felbontású táblákhoz, kb ilyen árban, amit te írtál.
Pl. ez a típus : Cube U30GT2
Igazából én is kíváncsi vagyok a cuccra, mert néhány napja rendeltem, de még nem érkezett meg.
Magyarországon a hasonló tudású cuccok (pl. retina kijelzős myaudio 10" méretben) 80ezer körül vannak.
Kisebb felbontással viszont nem nagyon lehet pdf-et olvasgatni. Próbáltam, 10"-s táblán, 1024x768 felbontással, hát nagyon nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest