Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Nagy illúzióim nincsenek, gondoltam, hogy ezek is kínai tabletek, de mégis ott egy bolt, egy forgalmazó, aki felelősséget, garanciát vállal a termékre, míg egy echte kínai tabnál egyrészt ki tudja milyen a szervíz, ha egyáltalán van, plusz napokig hetekig utazgatna oda vissza, és ha megint rossz kezdhetem elölről.
A baj csak az, hogy nézegetem én amiket Te is ajánlottál, de egyszerűen, ahogy említetted nincs tapasztalat..kicsit amúgy nehéz elhinni, hogy ma Magyarországon mindenki csak Samsungot, Nexust, Acer, Asust, Ipadet vásárol, és ilyeneket meg nem. Nem is arra vágyok, hogy 5 oldalas tesztek legyenek, csak lenne pár ember aki azt mondja megvettem, működik, megy rajta a film, bírja 5-7 órát az aksi filmezéssel és nem kellett szervizeltetni hetente...de akkor marad, hogy nézegetem tovább a fórumokat és reménykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX