- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Windowsos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
this is life #37271 üzenetére
Nagy illúzióim nincsenek, gondoltam, hogy ezek is kínai tabletek, de mégis ott egy bolt, egy forgalmazó, aki felelősséget, garanciát vállal a termékre, míg egy echte kínai tabnál egyrészt ki tudja milyen a szervíz, ha egyáltalán van, plusz napokig hetekig utazgatna oda vissza, és ha megint rossz kezdhetem elölről.
A baj csak az, hogy nézegetem én amiket Te is ajánlottál, de egyszerűen, ahogy említetted nincs tapasztalat..kicsit amúgy nehéz elhinni, hogy ma Magyarországon mindenki csak Samsungot, Nexust, Acer, Asust, Ipadet vásárol, és ilyeneket meg nem. Nem is arra vágyok, hogy 5 oldalas tesztek legyenek, csak lenne pár ember aki azt mondja megvettem, működik, megy rajta a film, bírja 5-7 órát az aksi filmezéssel és nem kellett szervizeltetni hetente...de akkor marad, hogy nézegetem tovább a fórumokat és reménykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest