-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
1amarr
tag
Sziasztok!
Nekem még nem volt soha tabletem, sem androidos, sem másmilyen. Hamarosan azonban szeretém megvenni az elsőt, egy Concorde Tab Speed-et néztem ki magamnak, mely remélem nemsokára kapható is lesz.
Androidos telefonokat viszont 3 éve használok kb., szóval van azért valamennyi tapasztalatom az operációs rendszert illetően.A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy míg pl. a Nexus 7 gépen futó Android verzió "Phone UI"-val, míg pl. az általam kinézett Tab Speed, de mindegyik másik mezei tablet is "Tablet UI"-val rendelkezik., vagyis hogy: a Nexus 7-nél rendesen, mint a telefonoknál fent van az értesítési sáv, lent pedig középen 3 virtuális gomb, addig más tableteken bal oldalt lent van a 3 virtuális gomb, jobb oldalt lent pedig az értesítési terület.
Számomra az lenne a kívánatos, ha a 7 colos tabletemen is ugyan az a felület lenne megtalálható, mint a 4 colos telefonomon.
Létezik-e erre beállítás a gyári rendszerben? Vagy: Lehet-e "dpi"-t root jogosultsággal állítva elérni, hogy a tablet átálljon Phone UI-re? Esetleg laucher-csere (bár ezt kétlem)?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest